Νέος προπονητής στον Τηλυκράτη-Τριαντάφυλος Βλάχος: Αγωνιστικά είμαστε πρώτοι

 

Ο 40χρονος τεχνικός Ανδρέας Παντζιαράς είναι ο νέος προπονητής του Τηλυκράτη που αντικαθιστά τον Άγγελο Μπέκα, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα του Σαββάτου στην Πάργα. Ο έμπειρος προπονητής που έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον Τηλυκράτη Λευκάδας, έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό αφού έχει δουλέψει μέχρι τώρα και σε Πολύγυρο, ΠΑΟΝΕ, Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, Πυρσό Γρεβενών, Πλατανιά Χανίων, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Ο Παντζιαράς βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και συμφώνησε με τη διοίκηση του Τηλυκράτη, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Μετά από συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας μας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά και μελή του Δ.Σ. επήλθε συμφωνία για την συνεργασία των δυο πλευρών .

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία μια και ο Ανδρέας Παντζιαράς έχει συνδέσει το όνομα του με μια από τις πιο επιτυχημένες χρόνιες στην ιστορία του Τηλυκράτη .

Το Δ.Σ.

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή στην επίσημη σελίδα της ομάδας αναφέρουν:

<< Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και συνεργάζομαι με γνώριμους ανθρώπους που στο παρελθόν γνωρίσαμε όμορφες στιγμές με την ιστορική ομάδα του Τηλυκράτη .

Εύχομαι η φετινή χρόνια να τελειώσει με την επίτευξη του μοναδικού στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ εθνική .

Ο πρωταθλητισμός δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά εάν η προσπάθεια γίνει συνολική , ποδοσφαιρικό τμήμα διοίκηση και κόσμος τότε είναι σίγουρο ότι οι πιθανότητες είναι αρκετές ώστε να τελειώσει η χρονιά επιτυχημένα >>

Νωρίτερα στην αθλητική εκπομπή του Prisma 91,6, με τον Κώστα Καζαντζίδη καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Τριαντάφυλος Βλάχος, ο οποίος μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Τηλυκράτης αγωνιστικά είναι στην 1η θέση είπε χαρακτηριστικά ο κ Βλάχος, που ανέφερε ότι η  ιστορία που ξεκίνησε από την αλλαγή στον τελικό του Κυπέλου έφερε αναστάτωση στην ομάδα που είχε ως αποτέλεσμα να την αποπροσανατολίσει αγωνιστικά. Ο Πρόεδρος του Τηλυκράτη δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα δικαιωθεί μετά την έφεση που κατέθεσε, ενώ εκθείασε τον Άγγελο Μπέκα, τόσο ως προπονητή του Τηλυκράτη για την προσφορά του, όσο και ως άνθρωπο.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη

 

00:58:23

2016-03-30