Τρίτο ημίχρονο

 

ΚΟΥΛΗΣ-ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ

Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός του Πανλευκάδιου Κούλης Στεριώτης, στην μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου, αν και εξέφρασε έντονη την επιθυμία του να πάει στον Κεραυνό Κατούνας, τελικά παρέμεινε στην ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι κοινό μυστικό, ότι τα τελευταία χρόνια είναι το γούρι του κόουτς Γιώργου Κατηφόρη, ο οποίος συνήθως τον χρησιμοποιούσε βασικό, σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια.

Δυστυχώς όμως για τον Κούλη, τον Ιανουάριο ήρθαν στην ομάδα πολλοί παίχτες κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, συνήθως να ξεσκονίζει τον πάγκο.

Στο Blow που εργάζεται ο Κούλης, έχει βαρεθεί να ξεσκονίζει τραπέζια και καρέκλες και σαν να μην του φτάνει αυτό, ξεσκονίζει και στον ελεύθερο χρόνο του τον πάγκο του Πανλευκάδιου.

 

 

ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΣΤΑ 40

Μετά τις τελευταίες αγωνιστικές, ο παλαίμαχος υψηλόσωμος επιθετικός του Απόλλωνα Πάργας Σάκης Μηλιώνης, μπορεί άνετα να ισχυρισθεί κάποιος, ότι από μόνος του είναι ο ρυθμιστής του φετινού πρωταθλήματος.

Αφού πρώτα κάρφωσε τον Πανλευκάδιο, με ένα φάουλ, στερώντας του δύο βαθμούς, προχθές το Σάββατο έκανε ακριβώς το ίδιο και στον Τηλυκράτη.

Στην αρχή μόνος του νίκησε όλη την άμυνα του Τηλυκράτη, πετυχαίνοντας ένα καθοριστικό γκολ, ενώ και στην συνέχεια ακόμη και μέχρι το τελευταίο λεπτό, φρόντισε σε πολλές περιπτώσεις, να δείξει το ταλέντο του με κάθε τρόπο.

Στην κυριολεξία ο γερόλυκος επιθετικός, νίκησε κατά κράτος σε όλες τις μονομαχίες τους αντιπάλους του, ενώ με το πάθος που επέδειξε και την αποφασιστικότητά του, τράβηξε μαζί του και όλους τους νεαρούς συμπαίκτες του και κάπως έτσι ήρθε η δίκαιη νίκη των Απολλωνιστών.

Η αλήθεια είναι ότι και οι φίλαθλοι της Πάργας, τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Πρόεδρος Πίου

16:44:03

2016-04-04