Στ. Κουκουμπρής: "Όνειρό μας η άνοδος στην Α1


Στ. Κουκουμπρής: "Όνειρό μας η άνοδος στην Α1 - Είμαστε η μόνη ομάδα από τη Δυτική Ελλάδα στην Α2"

Ο πρόεδρος της Δόξας Λευκάδας, κ. Σταύρος Κουκουμπρής, αναφέρθηκε στην πορεία της Δόξας Λευκάδας και αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο των ανθρώπων της.

"Κατ` αρχάς, ξεκινάμε με ένα μπάτζετ που οι αθηναϊκές ομάδες δεν το έχουν, δηλαδή, τουλάχιστον με -60χιλ. ευρώ. Αυτό συμβαίνει λόγω των δυσβάσταχτων εξόδων σε μεταφορές, ξενοδοχεία και σπίτια παικτών. Ανεξάρτητα, βέβαια, ότι για να έρθει κάποιος παίκτης και ν` αγωνιστεί στην επαρχία, ζητάει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Νοιώθουμε υπερήφανοι διότι είμαστε η μοναδική ομάδα στην Α2 στη Δυτική Ελλάδα. Είμαστε μια μικρή πόλη, αλλά έχουμε παράδοση στο μπάσκετ. Οι ακαδημίες μας αναπτύσσονται και επενδύουμε σ` αυτές και οι παιδικές και εφηβικές ομάδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και πλέον, διεκδικούμε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ελπίζουμε, λοιπόν, διότι χρειάζεται και τύχη, να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας, που είναι η άνοδος στην Α1. 
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συμπεριληφθούμε στα πλέι οφς.

Δυστυχώς, τρία παιδιά αποχώρησαν από την ομάδα λόγω τραυματισμών και ευελπιστούμε ότι θα επανέλθουν σε δύο - τρεις μήνες. Το σημαντικό είναι ότι πιστεύουμε στην ομάδα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε ό,τι το καλύτερο δυνατό για την άνοδο στην Α1 κατηγορία".

10:50:33

2016-04-05