SOS-Έκλεψε το κύπελο

 

Ο τελικός κυπέλου μεταξύ Τηλυκράτη και Εθνικού Φιλλιπιάδας, θα μείνει στην ιστορία, όχι τόσο για το αγωνιστικό του μέρος, όσο για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα   μετά την λήξη του και τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο να κριθεί στα χαρτιά η πρωτιά, σε ένα άλλο θεσμό αυτόν του πρωταθλήματος.

Τα όσα ακολούθησαν με την λήξη των εκατόν είκοσι λεπτών του τελικού, οι συζητήσεις των εμπλεκομένων παραγόντων των δύο ομάδων που ήταν μέσα στο γήπεδο, σχετικά με το αν έγινε λάθος αλλαγή από τον Τηλυκράτη και μετέπειτα το λάθος στην συμπλήρωση του φύλλου αγώνα, δημιούργησαν μια στιγμιαία αναταραχή με αποτέλεσμα η προσοχή όλων να στραφεί εκεί.

Η δουλειά μου όμως εμένα είναι να έχω τα μάτια μου ανοιχτά, ακόμη και σε τέτοιες καταστάσεις κι όπως βλέπετε στην φωτογραφία που δίνω σε αποκλειστικότητα, άνθρωπος του Τηλυκράτη εκμεταλλεύτηκε τον πανικό που επικράτησε, έκλεψε το κύπελο του αγώνα και προφανώς στην θέση του τοποθέτησε κύπελο μαϊμού, το οποίο στην συνέχεια και απονεμήθηκε μετά βαϊων και κλάδων  στον κυπελλούχο Εθνικό Φιλιππιάδας.

Το κύπελο λοιπόν που βρίσκεται σήμερα στα γραφεία του Εθνικού είναι αναμφίβολα το ιμιτασιόν και προβλέπω σύντομα να το παίρνουν χαμπάρι και σε αυτή την περίπτωση οι πονηροί Λευκαδίτες δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουν και νέα καταγγελία, αυτή την φορά από την Φιλιππιάδα και δικαιολογημένα.

Προβληματίζομαι  βέβαια, γιατί δεν ξέρω αν προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση από τον ΚΑΠ κάποια ποινή για την ομάδα του Τηλυκράτη ή μήπως το αξιόποινο της πράξης προβλέπεται να  αποδοθεί από την δικαιοσύνη, αποκλειστικά στο πρόσωπο που προέβη σε αυτήν.

Πρόεδρος Πίου

02:30:19

2016-04-13