Νέο τροχαίο στη διασταύρωση Φιλοσόφων & Καραβέλα-Επιτέλους αρμόδιοι κάντε κάτι

 

Νέο τροχαίο συνέβη χθες στην επικίνδυνη διασταύρωση της οδού Καραβέλα με την Φιλοσόφων, σημείο στο οποίο έχουν γίνει επανειλημμένα ατυχήματα και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα για την προστασία των οδηγών και των συνεπιβατών τους που διέρχονται από εκεί.

Να πούμε ότι στη διασταύρωση έχουν κατασκευαστεί προειδοποιητικοί φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι στοίχισαν αρκετές χιλιάδες ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες, οι οποίοι δυστυχώς δεν λειτουργούν, ακόμα και μετά από τόσα ατυχήματα που έχουν γίνει εκεί.

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους μερικά από τα τροχαία που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη διασταύρωση όπως έχουν καταγραφεί από τοπικά ενημερωτικά sites


Ακόμη ένα τροχαίο σε διασταύρωση της οδού Φιλοσόφων

Τροχαίο στην Φιλοσόφων & Καραβέλα

Ακόμη ένα ατύχημα στη γνωστή διασταύρωση

Τροχαίο στην Φιλοσόφων & Καραβέλα

Ακόμα ένα τροχαίο στην διασταύρωση Φιλοσόφων και Καραβέλα

Τροχαίο  στη γνωστή διασταύρωση της Φιλοσόφων και Καραβέλα

Καθώς έρχεται καλοκαίρι και η κίνηση των τροχοφόρων στο νησί θα αυξηθεί κατακόρυφα, απαιτείται να γίνει κάτι, όχι μόνο εκεί αλλά και σε όλες τις επικίνδυνες διασταυρώσεις που υπάρχουν, για την προστασία επισκεπτών και δημοτών της Λευκάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, αν προκληθούν εκ νέου τροχαία ατυχήματα οι ευθύνες και των αρμοδίων για την κατάσταση των δρόμων θα είναι μεγάλες.

Στο χθεσινό περιστατικό,  τα αίτια του οποίου διερευνά η τροχαία,  συγκρούστηκαν δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα (ταξί και κλειστή κλούβα φορτηγό) με αποτέλεσμα εκτός των υλικών ζημιών να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο οδηγός του ταξί.

 

 

10:36:15

2016-04-15