Πάλι Φάιναλ Φορ η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, φρόντισε να επιβεβαιώσει, ότι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

Τα Καναρίνια της Λευκάδας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος Υπηρεσιών, πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-1 στην έδρα της Δ.Α Πιερίας και σφράγισαν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα γίνει στην Χαλκιδική το διάστημα από 27 έως 29 Μαϊου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίχτες του Νίκου Βλάχου ήταν ανώτεροι σε όλο τον αγώνα και αφού είδαν τον διαιτητή της συνάντησης να ακυρώνει στο 15΄γκολ του Νίκου Λάζαρη, κατάφεραν να προηγήθηκαν στο 25΄με γκολ του Ντάτση.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 και με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα της Λευκάδας, κυριάρχησε στο γήπεδο και αρχικά με τον Γρίβα στο 70΄και στην συνέχεια με πέναλτι του Φούντογλου στο 81΄έφτασε στην νίκη που της χάρισε και το εισιτήριο για τους τελικούς της διοργάνωσης.

Πλήγμα για την ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του Κώστα Κονιδάρη που είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια των τελικών.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο κόουτς για τον αγώνα ήταν:

Μόσχος, Κονιδάρης, Σούνδιας, Παπαδήμας, Γρίβας, Κατηφόρης, Ντάτσης, Λάζαρης, Φούντογλου Μ., Φούντογλου Ν. και Χρυσοβιτσάνος.

Ως αλλαγή πήρε χρόνο συμμετοχής ο παλαίμαχος Κώστας Κουντούρης και ο Γεωργοχρήστος.

Συνολικά για φέτος η ομάδα πέτυχε τέσσερις νίκες, η μία εκ των οποίων στα χαρτιά και κατάφερε να έχει συντελεστή τερμάτων 15-7.

Πρόεδρος Πίου

15:50:11

2016-04-21