Ήττα με παλικαρίσια εμφάνιση για τους Έφηβους της Δόξας

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα οι έφηβοι της Δόξας, απέναντι στην επαγγελματικά οργανωμένη αντίστοιχη ομάδα του Προμηθέα Πατρών, καθώς έπαιξαν "στα ίσια" το παιχνίδι και παραλίγο να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Καστοριάς.

Οι παίκτες της Δόξας προβλημάτισαν από την αρχή τον Προμηθέα, με το 1ο δεκάλεπτο να τελειώνει 22-16. Στο 2ο δεκάλεπτο ο Προμηθέας επικράτησε και έτσι, στο τέλος του α ημιχρόνου προηγούνταν 35-23.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η Δόξα έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά 47-46, 2.11 πριν το τέλος της περιόδου, που έληξε τελικά με σκορ 50-48 υπέρ του Προμηθέα. Πριν τα μισά αυτής της περιόδου, να επισημάνουμε  το «πονηρό»  σφύριγμα, που χρέωσε τον Θ.Ιωακειμίδη, έναν από τους καλύτερους έως τότε παίκτες  της Δόξας, άδικα με τέταρτο φάουλ και έτσι αναγκαστικά αντικαταστάθηκε για να προφυλαχτεί.

Οι παίκτες της Δόξας συνέχιζαν να παίζουν δυνατά και ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερναν να είναι κοντά στο σκορ. 4.30 πριν το τέλος ο Προμηθέας προηγούνταν 57-54. Οι λάθος επιλογές στην επίθεση όμως έκαναν το σκορ γρήγορα 62-54,  3.20 πριν το τέλος του παιχνιδιού. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές, επηρεασμένοι και από την κούραση παραδόθηκαν από εκεί και έπειτα,  με το τελικό σκορ 73-58, να τους αδικεί, αφού έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια  και θα μπορούσαν ακόμα και να κερδίσουν το παιχνίδι.

Όλοι οι παίκτες της Δόξας διακρίθηκαν, με το Σολδάτο (Νο 10) να είναι σήμερα ο καλύτερος.

ΔΟΞΑ(ΚΟΓΚΑΣ):ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ,Π.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ,ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ,ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,Γ.ΣΟΛΔΑΤΟΣ,

ΚΟΨΙΔΑΣ,ΛΑΖΑΡΗΣ,ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ,ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ,ΚΕΛΑΡΙΟΥ

23:27:13

2016-04-24