Κορίνα Πολίτη: Η τελετή της Ολυμπιακής Φλόγας ήταν κάτι μοναδικό

 

 

Με τη Λευκαδίτισσα Πρωταθλήτρια του στίβου Κορίνα Πολίτη, που ήταν μία εκ των τεσσάρων λαμπαδηδρόμων στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από τη Λευκάδα, επικοινωνήσαμε, για να μας πει πως βίωσε την τελετή και πως ένιωσε όταν πήρε τη φλόγα από την Ουρανία Κάρμεν Γράψα.

 

 

 

Η Κορίνα που αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την ομάδα της στην Κύπρο μας περιέγραψε με γλαφυρότητα τις στιγμές που έζησε:

"Η τελετή της ολυμπιακής φλόγας ήταν κάτι μοναδικό. Κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα να νιώσω. Όταν μάλιστα περνά λίγο η ώρα και συνειδητοποιείς πόσο μεγάλο και σπουδαίο ήταν αυτό που βίωσες, σε γεμίζει πνευματικά και νιώθεις μια ψυχική και πνευματική ολοκλήρωση! Διότι δεν είμαστε μόνο ύλη, είμαστε και πνεύμα και αυτό είναι που μας ακολουθεί και μας εξελίσσει ως ανθρώπους.

Τιμή και υπερηφάνεια νιώθω που συμμετείχα και εγώ σε αυτό το ταξίδι!

Εύχομαι ολόψυχα γαλήνη και αγάπη σ όλο τον κόσμο!"

Στη συνέχεια η Κορίνα μας μίλησε για τους Ιόνιους αγώνες στίβου, που θα γίνουν στη Λευκάδα στις 14 Μάιου και θα συμμετέχει και αυτή με την ομάδα του Γ.Σ. Χαϊδαρίου, που προπονείται υπό τις οδηγίες του προπονητή Γ. Νούτση. Η Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια, που από τα λεγόμενά της καταλαβαίνει κανείς πόσο αγαπάει την πατρίδα της, λέει για τους αγώνες:

"Απευθύνω ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλους τους Λευκαδίτες, να βρίσκονται στο Δημοτικό στάδιο Λευκάδας στις 14/5 στους Ιόνιους αγώνες στίβου, όπου θα συμμετέχω και εγώ με την ομάδα μου στους αγώνες, για να στηρίξουμε το θεσμό αλλά και για να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που κοπιάζουν καθημερινά στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης θέλω και να ακουστεί η Λευκάδα μας σε όλο το αθλητικό στερέωμα και ιδιαίτερα σε αυτό του Κλασικού αθλητισμού! Να είστε όλοι εκεί!! "

Θα είμαστε Κορίνα, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλό Πάσχα!

Χρόνια πολλά!! Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία και αισιοδοξία!

Καλή ανάσταση!!!

18:00:46

2016-04-29