Η Πρωτομαγιά... ενίσχυσε την κίνηση του Πάσχα στη Λευκάδα παρά τον άστατο καιρό

 

Αρκετός κόσμος επέλεξε χθες τη Λευκάδα, τρίτη μέρα του Πάσχα που μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς, για τις καθιερωμένες βόλτες της ημέρας, παρά τον άστατο καιρό που σίγουρα θα απέτρεψε και άλλους ταξιδιώτες να κάνουν το ίδιο.

Ο καιρός μετά τις χθεσινοβραδινές βροχές και την πρωινή συννεφιά βελτιώθηκε μετά το μεσημέρι, δικαιώνοντας τους τολμηρούς που αψήφησαν τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης και έκαναν τη βόλτα τους στη  Λευκάδα, που ό,τι καιρό και να κάνει είναι γοητευτική .

 

 

Η παραλία της πόλης είχε γεμίσει κόσμο και πολλά αυτοκίνητα το μεσημέρι, που ορισμένα είχαν παρκάρει  στο δρόμο του Κάστρου και τη Σικελιανού παρόλο που το δωρεάν παρκινγκ στο Πνευματικό Κέντρο δεν είχε γεμίσει.

Οι κλήσεις από το Λιμενικό έπεσαν βροχή, αλλά μέχρι να ξαναεμφανιστεί στη περιοχή, κάποιοι δεν έχαναν την ευκαιρία να παρκάρουν προκλητικά παρεμποδίζοντας αν μη τι άλλο την κυκλοφορία.

 

 

 

 

 

 

Προκλητικά παρκάρισε και ο ιδιοκτήτης του επαγγελματικού αυτοκινήτου της παρακάτω φωτογραφίας, στην είσοδο του νησιού προσφέροντας ως πρώτη εικόνα το φορτηγό του σε όσους πέρναγαν τη πλωτή γέφυρα με προορισμό το νησί των ποιητών και του πολιτισμού...

 

 

Παρ` όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν,  η Λευκάδα είναι ένας ιδιαίτερος Πασχαλινός και Πρωτομαγιάτικος προορισμός.  Οι επισκέπτες της και οι ετεροδημότες, έδωσαν ζωή στο νησί και μια μικρή ανάσα στους ελεύθερους επαγγελματίες της, που πέρασαν έναν δύσκολο οικονομικά χειμώνα και αναμένουν τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά  μέτρα που όπως φαίνεται έρχονται, και θα είναι επώδυνα για όλους .

 

Καλή Πεντηκοστή

09:58:26

2016-05-04