Πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος(φωτογραφίες)

 

Το απόγευμα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκαν στη Λευκάδα ο 6ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος αγώνας, οι αγώνες 5 και 10χλμ. καθώς και ο αγώνας 1000μ. για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν το πάρκο της παραλίας της Λευκάδας, εκεί όπου αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων.

Τη διοργάνωση του Αγώνα είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας "Φίλανδρος" σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς, τον Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετός κόσμος, αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λευκάδας Κ. Δρακονταειδής, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θ. Χαλικιάς και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Σπ. Πολίτης.

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο ξεπέρασε τον αριθμό των 1000 εγγραφών, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και ονόματα αθλητών από την Αφρική και την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έγινε απογευματινή ώρα με τη θέα του ηλιοβασιλέματος.

Σε όλους τους αθλητές και των 4 Αγώνων (21.097χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 1χλμ) που τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των αγώνων

Κεντρική φωτογραφία της Ανδρομάχης Βρακατσέλη     www.andromachi.com
www.mixcloud.com/andromachi/

13:11:35

2016-05-09