Επιτυχημένοι οι 6οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου, όπου σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών και σημαντικές επιδόσεις

 

Γέμισε με αθλητές του στίβου και παιδιά χθες το Δημοτικό Στάδιο Πλάτωνας Γληγόρης όπου διεξήχθησαν με επιτυχία οι 6οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου. Τους αγώνες όπου σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις με καλύτερες αυτές στα 100μ με 10.64`` από τον Ανδρεάδη και του νεαρού Πρεβεζάνου αθλητή Μυλωνά στο ακόντιο με 62μ, διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, που μετά από απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου τους αφιέρωσε στον αείμνηστο αθλητή - γυμναστή Σπύρο Πολίτη, που ήταν, μαζί με τον άλλο σπουδαίο γυμναστή της Λευκάδας Γιώργο Μάλφα, που δυστυχώς έφυγε και αυτός νωρίς από τη ζωή, οι ιδρυτές του Γ.Σ. Λευκάδας.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος προσπάθησαν για το καλύτερο, παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες. Στους αγώνες αγωνίστηκε στα 200μ. και η Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη, που τερμάτισε εύκολα πρώτη.

Μετά το τέλος των αγώνων έτρεξαν με ιδιαίτερο πείσμα οι λιλιπούτειοι αθλητές και μαθητές των σχολείων της Λευκάδας, που έδωσαν με την παρουσία τους γιορτινή ατμόσφαιρα στους αγώνες, που παρακολούθησαν αρκετοί θεατές μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς και οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Πολίτης και Θανάσης Περδικάρης.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Σπύρος Μεσσήνης μετά το τέλος των αγώνων δήλωσε στο lefkadanews, ότι οι αγώνες πήγαν πολύ καλά, καθώς σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών συλλόγων και αθλητών, το αγωνιστικό πρόγραμμα κύλισε ομαλά, σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις και υπήρξε σημαντική προσέλευση κόσμου στο γήπεδο. `Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι `  είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας ο πρόεδρος του Γ.Σ, που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου βοηθούσαν όπου μπορούσαν  για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, των οποίων την παρουσίαση έκανε με επιτυχία ο Νίκος Μαργέλης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους αγώνες:

02:12:55

2016-05-15