Εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Τηλυκράτη και εκτός έδρας «πεντάρα» επί της Ιτέας, δήλωση Πατζιαρά(βίντεο-φωτογραφίες)

 

Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Τηλυκράτης στην Ιτέα επί της τοπικής ομάδας, με το επιβλητικό 5-1. Η ομάδα της Λευκάδας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα  27 λεπτά του ματς. Στο 13 με τον Δημουλιά με σουτ, στο 22` με τον Σιδέρη και μετά από λίγο  με τον  Μακρυγιάννη.

Στο 5 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Ιτέα μείωσε το σκορ με τον Βήχο και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Τηλυκράτης όμως  δεν κλείστηκε στη άμυνα και αφού έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιάννη Γεωργάκη πέτυχε 4ο γκολ  πάλι  με τον Μακρυγιάννη, που όταν έγινε αλλαγή χειροκροτήθηκε και από φιλάθλους του Αστέρα, στο 70. Το κερασάκι στο θρίαμβο του Τηλυκράτη έβαλε ο Γ. Γεωργάκης στο 86 (βίντεο)που αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκάνε το 5-1, σκορπώντας ενθουσιασμό του φιλάθλους  του Τηλυκράτη που ταξίδεψαν έως την Ιτέα να δουν την ομάδα τους  που χειροκρότησαν θερμά στο τέλος.

Ο προπονητής του Τηλυκράτη χαρούμενος για το αποτέλεσμα δήλωσε στο  lefkadanews μετά τον αγώνα:

`Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά όμως παίξανε καλά και `βγάλανε πάρα πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο` και ακολουθήσανε πιστά την τακτική που είχαμε συζητήσει. Νομίζω ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και αρκετά μεγαλύτερο. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές σήμερα και αύριο και να δουλέψουμε για το επόμενο πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών.. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Πραγματικά νομίζω ότι είμαστε μία μεγάλη οικογένεια κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Να καλέσω τον κόσμο να είναι και την Τετάρτη στην Άρτα όπως ήρθαν και σήμερα και να έρθουν ακόμα περισσότεροι για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σιγά σιγά στο στόχο μας.  `

22:59:30

2016-05-22