Τηλυκράτης:Σύγκρουση πρωτοπόρων στους Κωστακιούς

 

Τέταρτο σημαντικό αγώνα μέσα σε 10 μέρες θα παίξει ο Τηλυκράτης σήμερα στους Κωστακιούς Άρτας με την τοπική ομάδα, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων  του πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ Εθνική. Οι ομάδες έχουν από 7 βαθμούς και είναι πλέον και οι δύο φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο Τηλυκράτης με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στη Γ Εθνική. Τον αγώνα που ξεκινάει στις 5μμ, θα διευθύνει ο Σπύρος Τσιάκος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους  Βλάσση  και Γραικό της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η Αμβρακία Κωστακιών, που η ισοπαλία που πήρε την πρώτη αγωνιστική στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία, νίκησε τη Ναύπακτο με 2-1 την Κυριακή στο γήπεδο της. Δείτε παρακάτω τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από το nafpaktianews.gr

 

Στο γήπεδο των Κωστακιών αναμένεται να μεταβούν και αρκετοί φίλαθλοι από τη Λευκάδα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Τηλυκράτη

11:34:51

2016-05-25