Ισοπαλία στους Κωστακιούς ο Τηλυκράτης που δεν του δόθηκε πέναλτι-Πατζιαράς:Τελικός την Κυριακή με τη Ναύπακτο

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο χθεσινός αγώνας μεταξύ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ Εθνική Αμβρακίας Κωστακιών και Τηλυκράτη. Το παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη και έγιναν λίγες φάσεις κοντά στα δύο τέρματα, θα μπορούσε να το κερδίσει o Τηλυκράτης, αν στο 10 λεπτό ο διαιτητής καταλόγιζε το πέναλτι που έγινε σε ανατροπή του Σπύρου Καταγή που φάνηκε να είναι μέσα στα όρια της περιοχής του Βαρέλη. Ο Τσιάκος προς έκπληξη όλων έδωσε κίτρινη κάρτα στον Καταγή για θέατρο!

Η ομάδα της Λευκάδας παρά την κούραση από τις μετακινήσεις και τους συνεχείς αγώνες στάθηκε καλά στο γήπεδο και έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Αμβρακία, που όπως και στον πρώτο αγώνα της Λευκάδας, πάλεψε για να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα,  το οποίο έφερε ανακούφιση στους ανθρώπους της αρτινής ομάδας στο τέλος του παιχνιδιού.

Αμβρακία και Τηλυκράτης έχουν τώρα από 8 βαθμούς και η Ναύπακτος που νίκησε χθες την Ιτέα 6. Ο αγώνας της Κυριακής με την πρωταθλήτρια της Αιτωλοακαρνανίας στο στάδιο Πλάτωνας Γρηγόρης της Λευκάδας,  έχει χαρακτήρα τελικού για τον Τηλυκράτη, κάτι που επισήμανε και ο προπονητής του Αντρέας Πατζιαράς σε δήλωσή του στο Lefkada news μετά το χθεσινό παιχνίδι, για το οποίο είπε:

`Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που κάναμε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, στο 2ο όμως μας βγήκε η κούραση. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας σε 7 μέρες για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές είναι κάτι το οποίο είναι και ασυνήθιστο και αδιανόητο. Εμείς ήταν φανερό ότι θέλαμε να τελειώσουμε από σήμερα την υπόθεση άνοδος, δεν τα καταφέραμε όμως. Έχουμε μπροστά μας σε 3 μέρες ένα τελικό και θέλουμε να νικήσουμε και πάλι τη Ναύπακτο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου  και να ευχαριστήσω τον κόσμο που στήριξε την ομάδα.`

Κακή η διαιτησία του Τσιάκου και των βοηθών του, που εκτός από τη φάση του πέναλτι σημείωσαν λανθασμένα με οφσάιντ τον Μακρυγιάννη που ήταν σε ευνοϊκή θέση στο 32. Να πούμε ότι η χθεσινή διαιτητική τριάδα είναι ίσως η μοναδική που σφύριξε σε αυτά τα παιχνίδια των μπαράζ και δεν αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Λύτος (46΄Σταμούλης), Τσόλκας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς (90΄Μανοδήμος),, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (77΄Μαγκάκης), Μπεζεβέγκης.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Ορφανός (79΄Περιστέρης), Μακρυγιάννης, Κτενάς, Σιδέρης, Καταγής Γ. (70΄Γεωργάκης Ι.), Δημουλιάς.

 

12:44:58

2016-05-26