Τηλυκράτης:Ένα βήμα από το όνειρο-Κ.Δημουλιάς:Δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαι αισιόδοξος

Συνεχίζεται σήμερα η προσπάθεια του Τηλυκράτη για την άνοδο στη Γ` Εθνική, με τον αγώνα με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα που θα ξεκινήσει στις 5.00μμ στο Στάδιο Πλάτωνας Γρηγόρης. Ο Τηλυκράτης μετά τα επιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα, αν νικήσει σήμερα εξασφαλίζει την συμμετοχή του στην υψηλότερη κατηγορία την επόμενη χρονιά. Αν έρθει ισοπαλία θα πρέπει να νικήσει την Ιτέα την τελευταία αγωνιστική, ενώ αν χάσει θα έχει πιθανότητες για άνοδο, δεν θα εξαρτάται όμως από αυτόν αλλά από συνδυασμούς αποτελεσμάτων(κάτι τέτοιο ισχύει αν φέρει 2 ισοπαλίες στα εναπομείναντα παιχνίδια)

Ο Τηλυκράτης όπως δήλωσε ο προπονητής του Αντρέας Πατζιαράς, μετά τον αγώνα της Τετάρτης στους Κωστακιούς θα παίξει σήμερα για την νίκη, στον τελικό αυτό αγώνα όπως το είχε χαρακτηρίσει.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που δίνουν τις τελευταίες 15 μέρες συνεχόμενα παιχνίδια, είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι και η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ένας από τους καλύτερους φέτος ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη, ο εμπειρος Κώστας Δημουλιάς σε δήλωση του για το σημερινό παιχνίδι αναφέρει:

`Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια καλή και ιστορική ομάδα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχει καλή ψυχολογία και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παίξουμε καλά και θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να νικήσουμε και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Θέλω επίσης να πω ότι είμαι σίγουρος ότι ο Τηλυκράτης θα ανέβει στη Γ Εθνική.`

 



Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ούτε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, που αναμένεται να έχει την συμπαράσταση πολλών οπαδών του.

Η Διοίκηση του Τηλυκράτη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων καλεί τους φιλάθλους της Λευκάδας να συμπαρασταθούν σήμερα στην ομάδα. Στο μήνυμα της αναφέρει:

Τηλυκράτης - Ναυπακτιακός Αστέρας. Δύο ομάδες...Όλα για όλα σε ένα αγώνα.

Κυριακή πρωϊ ξεκινούν τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους φίλαθλους της Ναυπάκτου στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας.

Ωρα 5 το απόγευμα ξεκινά ο κρίσιμος αγώνας μπαράζ.

Οι Λευκαδίτες βρίσκονται μια ανάσα από το ίδιο γήπεδο.Ολοι πρεπει να ειναι δίπλα στην ομάδα μας.

Η ομάδα μας έκανε υπερπροσπάθεια έναν ολόκληρο χρόνο για να φτάσει εδώ που έφτασε και είναι πανέτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι της χρονιάς.

Το φετινό μας ταξίδι όπως θυμάσαι ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στον αγώνα κυπέλου με την Αναγέννηση Αχερουσίας.

Από τότε στο μυαλό όλων μας υπήρχε ένας ξεκάθαρος στόχος, η άνοδος την Γ Εθνική, τίποτα λιγότερο.

Φτάσαμε λοιπόν ένα βήμα από το όνειρο.

Η ομάδα αξίζει την συμπαράστασή σου.Το απέδειξε.Το χειροκρότητά σου είναι η Δύναμή της.Ο Τηλυκράτης σε χρειάζεται. Δεν περισσεύει κανένας μας.

Ραντεβού στο Γήπεδο.