Στη Γ Εθνική ο Τηλυκράτης που έκανε πραγματικότητα το όνειρο και τον στόχο του!

 

Στη Γ  Εθνική θα αγωνίζεται ο Τηλυκράτης την προσεχή αγωνιστική περίοδο που μετά από νέα πολύ καλή εμφάνιση, νίκησε με 4-0 το Ναυπακτιακό Αστέρα, σκορπώντας ενθουσιασμό και χαρά στους φίλους του που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο. Μετά το τελικό αποτέλεσμα και την άνοδο σε πελάγη ευτυχίας ήταν και οι άνθρωποι της ομάδας - διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές - που πανηγύρισαν το γεγονός ανάλογα στα αποδυτήρια.

 

 

Ο Τηλυκράτης ήταν καλύτερος του Αστέρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιβεβαιώνοντας  ότι είναι η κορυφαία ομάδα του μίνι πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στην Ιτέα που νίκησε σήμερα με 4-3 τους Κωστακιούς Άρτας.

Στα του αγώνα, ο Μακρυγιάννης άνοιξε το σκορ στο 18` με υποδειγματικό πλασέ και διπλασίασε τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του με γκολ στο 35` (βίντεο). Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του επόπτη ακύρωσε γκολ του Τηλυκράτη ως οφσάιντ (βίντεο).

Η Ναύπακτος στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρι στο 60, αλλά ο Τηλυκράτης με γκολ του Περιστέρη στο 77` μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 3-0 (βίντεο) δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων. Ο Κώστας Δημουλιάς με ένα φανταστικό γκολ, με σουτ λίγο πριν από το κέντρο, που κρέμασε τον τερματοφύλακα της Ναυπάκτου, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με το σκορ 4-0 τα πανηγύρια ξεκίνησαν, πριν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. Η ομάδα του Τηλυκράτη καταχειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο μετά τη λήξη του παιχνιδιού(βίντεο)

 

 

Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη και καλή πορεία στη Γ Εθνική.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Περιστέρης (77΄Γεωργάκης), Μακρυγιάννης, Κτενάς, Σιδέρης, Καταγής Γ. (59΄Ορφανός) ,Δημουλιάς.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης (46΄Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος,  Θεοχάρης (78΄Θανασίος), Ψυχογιός, Καμμένος, Πιστιόλης.

Σε νεότερη ανάρτηση δηλώσεις των σημερινών πρωταγωνιστών

21:20:27

2016-05-29