Δηλώσεις του Προέδρου,του Προπονητή και του Αρχηγού του Τηλυκράτη-Κώστας Ιασωνίδης:Ήταν μια δύσκολη χρονιά,στα μπαράζ δείξαμε τι αξίζουμε

 

Ο κεντρικός μέσος του Τηλυκράτη Κώστας Ιασωνίδης μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα που έδωσε το εισιτήριο στη Γ Εθνική στον Τηλυκράτη, μίλησε στο lefkadanews για τα συναισθήματα που νιώθει,  τώρα που ο στόχος της ομάδας επετεύχθη .  Ο Ιασωνίδης είπε ότι  "Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι, η διοίκηση και ο κόσμος που ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά που την φέραμε εις πέρας. Το πιο μεγάλο βήμα ήταν που πήραμε το πρωτάθλημα, στα μπαράζ δείξαμε τι αξίζουμε ως ομάδα και ότι μπορούν όλα τα παιδιά να ανταπεξέρθουν και στην παραπάνω κατηγορία."

Σε ερώτηση για το που αφιερώνουν την άνοδο ο Κώστας Ιασωνίδης είπε:

"Στον κόσμο και σε όσους είναι δίπλα μας. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να μη μας λείψει τίποτα, όχι μόνο οικονομικά αλλά  σε οποιαδήποτε στιγμή τους  χρειαζόμασταν και θέλω για αυτό να τους ευχαριστήσω. Προσωπικά την επιτυχία την αφιερώνω στο γιό μου και τη γυναίκα μου. "   (Σχετικό άρθρο εδώ)

 

Δείτε στα παρακάτω βίντεο από το Sportime24.gr τις δηλώσεις του Προέδρου, του Προπονητή και του Αρχηγού της ομάδας του Τηλυκράτη, Τριαντάφυλου Βλάχου, Αντρέα Πατζιαρά και Αντρέα Κτενά αντίστοιχα, καθώς και του προπονητή της Ναυπάκτου

 

10:54:52

2016-05-30