Γιατί φέτος το πρωτάθλημα και όχι πέρυσι

Άπαντες οι φίλοι του Τηλυκράτη, πανηγυρίζουν από χθες την άνοδο της ομάδας στην Τρίτη Εθνική, που ήρθε ως επιστέγασμα μιας δύσκολης και επίπονης προσπάθειας, που ιστορικά πλέον καταγράφεται, ότι άρχισε με επικεφαλής τον Γιώργο Βαγενά πριν από δύο χρόνια.

Πολλοί θεωρούν ότι η άνοδος ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού φέτος η ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά ήταν πιο έτοιμη, σε σχέση με την περυσινή πρώτη αναγνωριστική  σαιζόν της νέας Διοίκησης, που είχε αναλάβει το δύσκολο έργο, να ανασύρει τον σύλλογο από τον πάτο του βαρελιού, στον οποίο είχε βρεθεί.

Ατυχείς συγκυρίες σε διοικητικό κυρίως επίπεδο, όπως όλοι γνωρίζουν, έφεραν πριν από τρία χρόνια τον Τηλυκράτη, σε σημείο να δηλώσει παραίτηση και να μην συμμετέχει σε πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ενενηντάχρονη ιστορία του.

Φιλοσοφώντας λίγο περισσότερο τα πράγματα και βλέποντας στα χθεσινά βίντεο των πανηγυρισμών για την άνοδο, τον Πρόεδρο Βλάχο Τριαντάφυλλο να υπερίπταται στα χέρια των παιχτών μέσα στα αποδυτήρια, κατάλαβα πως αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που η ομάδα δεν επεδίωξε πιο ζεστά και πέρυσι την κατάκτηση του  πρωταθλήματος.

Μικρός το δέμας ο νυν Πρόεδρος Βλάχος, ήταν παιχνιδάκι στα χέρια των παιχτών που τον έφτασαν μέχρι το ταβάνι των αποδυτηρίων, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, αλλά αν στην θέση του βρισκόταν ο εμφανώς πιο εύσωμος τέως Πρόεδρος Βαγενάς, δεν ξέρω αν οι παίχτες θα  κατάφερναν να κάνουν το ίδιο.

Εξάλλου το γεγονός επεσήμανε  ο ίδιος ο τέως, ο οποίος  παραδέχθηκε, ότι δεν ήθελε να υποβάλλει τους παίχτες  ούτε και τον εαυτό του σε αυτό το μαρτύριο.

 

 

Πρόεδρος Πίου

15:16:26

2016-05-31