Γιορτάζει σήμερα ο Τηλυκράτης,δήλωση του προέδρου του-Συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Σαλαπάτα

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή για τον Τηλυκράτη, που αντιμετωπίζει την Ιτέα στις 5μμ στο Στάδιο Πλάτωνας Γρηγόρης,  θέλοντας  αρχικά να ολοκληρώσει με επιτυχία και καλό ποδόσφαιρο τους αγώνες  μπαράζ που του έδωσαν την άνοδο στη Γ` Εθνική και μετά να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους του τις  επιτυχίες του. Μετά τον αγώνα έχει προγραμματιστεί να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος της  ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  που θα είναι η αρχή της γιορτής που έχει ετοιμάσει η διοίκηση του Τηλυκράτη.

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Τριαντάφυλος Βλάχος, σε ερώτηση για το πώς νιώθει που σήμερα επιβραβεύονται οι κόποι μια χρονιάς  μας είπε:

`Είμαστε ευχαριστημένοι και περήφανοι που η προσπάθεια και ο μεγάλος φετινός μας στόχος επετεύχθη. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο και έγινε με σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών μας και των προπονητών τους, καθώς και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας αλλά και των χορηγών μας.

Σήμερα τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα όλων που θα τους δώσει την ικανοποίηση για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σαιζόν και την ώθηση να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά για να πάνε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα. Καλώ όλο τον κόσμο και τους φίλους του Τηλυκράτη, τη σημερινή αυτή ιστορική ημέρα για την ομάδα μας και τον αθλητισμό της Λευκάδας, να είναι στο γήπεδο για να γιορτάσουμε το Πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική.`

Να σημειώσουμε ότι την εβδομάδα που πέρασε η ομάδα της Λευκάδας δέχτηκε `βροχή συγχαρητηρίων` αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, πολιτικών και φορέων του νησιού, για την άνοδο στη Γ` Εθνική.

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Σαλαπάτα, που όπως φάνηκε από τις δηλώσεις και τι εκδηλώσεις, προπονητών ποδοσφαιριστών και ανθρώπων της ομάδας κανείς δεν έχει ξεχάσει. Χαρακτηριστική είναι  η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας με την φωτογραφία του Κώστα στα αποδυτήρια, αλλά και η αφιέρωση του πρωταθλήματος από τον προπονητή Αντρέα Πατζιαρά σε αυτόν. Τα γεγονότα αυτά πληροφορήθηκε η οικογένεια του Κώστα και απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

"Αγαπημένοι μας

Ποδοσφαιριστές, κ. Προπονητή, Διοικητικό συμβούλιο, υπέροχοι φίλαθλοι του Τηλυκράτη, αξέχαστοι φίλοι μας.

Μπράβο σε όλους σας!

Πολλά συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας, καλή δύναμη στη συνέχεια και την επόμενη χρονιά ξανά πρωταθλητές!

Ο Τηλυκράτης ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι και της δικής μας ζωής. Όσα χρόνια κι αν περάσουν μας δένουν μαζί του τόσο δυνατές στιγμές που θα παραμένουν άφθαρτες στο μυαλό και την ψυχή μας. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας κάθε φορά που μας δίνετε την ευκαιρία μέσα από τα νέα σας που -διστακτικά και με μισόλογα- φτάνουν πάντα στο σπίτι μας. Γιατί αναπόφευκτα, κάθε σας αναφορά και τιμή στο παιδί μας είναι για μας ιερή. Και μέσα στον πόνο και τα δάκρυά μας, είναι ευλογία και λύτρωση.

Η καρδιά μας έσπασε ξανά σε χίλια κομμάτια ακούγοντας απ` τα χείλη του προπονητή σας το αφιέρωμα του πρωταθλήματος στον συμπαίκτη σας, το παλληκάρι μας.

Κι όταν πια γίνατε ένα μαζί του στους πανηγυρισμούς της επιτυχίας σας, μπήκαμε για λίγο στους παλμούς της καρδιάς σας και νιώσαμε πως ξέρατε καλά πως η φωτογραφία που κρατάτε ψηλά και παίρνει μέρος στη χαρά σας, έχει ΨΥΧΗ. ΨΥΧΑΡΑ. Μια ψυχή δυνατή και περήφανη για όλους εσάς που καταφέρατε όλα όσα κι εκείνος θα `θελε.

Ο Κωστάκης μας είναι το αστέρι που έλαμψε στην ιστορία του συλλόγου γράφοντας τις δικές του ιδιαίτερες σελίδες στα πιο όμορφα χρόνια της σύντομης ζωής του.

Σας ευχαριστούμε που φροντίζετε να διατηρείτε το φώς του λαμπερό πάντα, σας ευχαριστούμε που σχεδόν έξι χρόνια μετά, δώσατε την δική σας δυνατή απάντηση στην καθημερινή ευχή και πίστη μας.

Το παιδί μας ζει!

Και θα ζει για πάντα όσο υπάρχουν παλληκαρίσιες καρδιές σαν τις δικές σας που τον αγάπησαν και δεν τον ξέχασαν.

Όμως... πιστέψτε με! Κάπως, κάπου, κυλάει το δάκρυ του. Τρυφερό και παραπονεμένο. Γιατί την ζωή τη λάτρευε, εκείνη του έταξε, του έδωσε το δικαίωμα και ονειρεύτηκε, όμως η μοίρα του δεν του χαρίστηκε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι. ΓΙΑ ΟΛΑ. Να είστε πάντα όλοι καλά.

Η οικογένειά του".

 

 

 

 

11:42:09

2016-06-05