Ποδοσφαιρικά παρασκηνιακά νέα από τον Πρόεδρο Πίου

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Σε δύο συνεχόμενα φάϊναλ φορ συμμετείχε η ομάδα της Αστυνομίας Λευκάδας και από μόνο του το γεγονός, αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους παίχτες και τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα και κυρίως τον κόουτς Νίκο Βλάχο Καναρίνη.

Πέρυσι η ομάδα κατετάγη τέταρτη, ενώ φέτος πήρε την τρίτη θέση στο φάϊναλ φορ που έγινε στην Χαλκιδική.

 

Αίσθηση προκαλεί όμως το γεγονός, ότι και στα δύο ραντεβού της ομάδας, απών ήταν ο Κώστας Κουντούρης, ένα βασικό της στέλεχος  και συνοδοιπόρος του κόουτς στην δύσκολη προσπάθεια, αυτά τα δύο χρόνια.

Η επίσημη δικαιολογία του Κώστα Κουντούρη, ήταν και τις δύο φορές, η επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων απουσία του.

Η συμμετοχή του σε κάποια κοινωνική εκδήλωση (γάμος), η οποία γινόταν παράλληλα με το φάϊναλ φορ και η οποία καθιστούσε επιτακτική την απουσία του, από τα γήπεδα που θα έδινε την μάχη η ομάδα του, ήταν και τις δύο φορές η δικαιολογία του.

Ο καθένας βέβαια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, σχετικά με την διπλή απουσία του από τα κρίσιμα φάϊναλ φορ και το κατά πόσο ήταν τυχαία.

 

ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ

Στα ποδοσφαιρικά πράγματα συνηθισμένες είναι οι μεταγραφές παιχτών και προπονητών.

Μεταγραφές παραγόντων όμως σπανίζουν, αλλά στην περίπτωση του Αργύρη Σάντα κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο. Καρυάς και νυν εξωδιοικητικό στέλεχος της ίδιας ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, δέχεται τελευταία πιέσεις να αναλάβει χρέη Γενικού Αρχηγού στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.

Ο Πρόεδρος Φίλιππας Σκληρός διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αργύρη  και εκτιμώντας την πείρα του από την πολύχρονη ενασχόλησή του με το αντικείμενο, του έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση, να αναλάβει την πρωτοκαθεδρία στην ομάδα του Αυγερινού που φέτος θα κάνει τα πρώτα της βήματα στην μεγάλη κατηγορία.

Λίγο δύσκολο το βλέπω να γίνει το deal τελικά, αφού ο νταλικιέρης δεν μπορεί να αποχωρισθεί την Καρυά.


ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΠΟΛΙΑ

Ο καλλιτέχνης φίλος του Τηλυκράτη, Σπύρος Κατωπόδης Πορπόλιας ξαναχτύπησε, αυτή την φορά με τις κατασκευές του σε μπουκάλια, που ήταν εμπνευσμένες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αγαπημένη του ομάδα.

Περισσότερο από είκοσι μέρες αφιέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, για να κατασκευάσει από ένα αναμνηστικό μπουκάλι για τον κάθε ποδοσφαιριστή που συμμετείχε φέτος στην πορεία της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ξέχασε ακόμη κι αυτούς που συμμετείχαν αρχικά, αλλά είχαν φύγει ήδη από την ομάδα.

Η φωτογραφία του κάθε ποδοσφαιριστή, κοσμούσε το μπουκάλι που δόθηκε στον καθένα και σίγουρα θα είναι για αυτούς ένα αναμνηστικό ανεκτίμητης αξίας.

Κι επειδή τα δώρα έχουν και μια σημειολογική σημασία, κάποιοι ποδοσφαιριστές θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών, το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα.

Πρόεδρος Πίου

2016-06-25

2016-06-25