Πήρε τερματοφύλακα ο Τηλυκράτης

 

Μετά την αναμενόμενη ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντρέα Πατζιαρά, και τις συμφωνίες με τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την ομάδα στη Γ Εθνική, ( Σταύρο Καλογερή, Σούλη Βρεττό και Γιάννη Γεωργάκη), ο Τηλυκράτης ανακοίνωσε χθες το βράδυ, την συνεργασία του με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Καραγκούνη.

O Γιώργος Καραγκούνης γεννήθηκε στις 26-09-1984, και αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, στην Γ΄Εθνική. Ξεκίνησε από την Αναγέννηση Στάνου, μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό όπου είχε τέσσερις συμμετοχές σε ενάμισι χρόνο (από το καλοκαίρι του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2007) και οι επόμενες ομάδες του ήταν η Δόξα Βύρωνα, η Αναγέννηση Άρτας, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο Πλατανιάς και ο Οδυσσέας Νυδρίου. Πέρυσι αγωνίζονταν στον ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας.

Η ανακοίνωση της Λευκαδίτικης ομάδας αναφέρει:

Μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ομάδας μας μεταξύ μελών του Δ.Σ. και του αθλητή Γιώργου Καραγκούνη επήλθε συμφωνία και στη νέα σεζόν ο έμπειρος τερματοφύλακας θα φορά την φανέλα του Τηλυκράτη. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

08:52:50

2016-07-07