Θαύμα στη Καρυά

 

Είχαμε επισημάνει ότι, για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, ο Α.Ο. Καρυάς με την λήξη της περιόδου ήταν και πάλι σε αδιέξοδο διοικητικά, αφού η ομάδα μετά τις παραιτήσεις κάποιων επιφανών στελεχών της, βρέθηκε ένα βήμα πριν την διάλυση.

Ο πρώην Πρόεδρος Αργύρης Σάντας, που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα, φερόταν ότι βλέποντας το αδιέξοδο, δεχόταν πιέσεις να δραστηριοποιηθεί ξανά.

Και το θαύμα έγινε, αφού  την Κυριακή μετά από δικιά του πρωτοβουλία και πολλές διαβουλεύσεις, βρέθηκαν άτομα να στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επικεφαλής κατά πάσα πιθανότητα θα μπει ο ίδιος ,  αλλά σημασία έχει ότι νέα πρόσωπα, όπως ο Αλέκος Κατωπόδης, η Λένα Βεργίνη, ο Πάνος Μικρώνης και κάποιοι άλλοι, θα είναι παρών στο νέο εγχείρημα.

Οι πληροφορίες μιλάνε για δυναμική κινητοποίηση, του νέου Διοικητικού σχήματος, που ήδη άρχισε από το βράδυ της Κυριακής να παίρνει σάρκα και οστά.

Μάλιστα  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη κίνηση, που δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη, από την εξασφάλιση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Βλασσόπουλο, που κοουτσάρισε και πέρυσι την ομάδα.

Ο νεαρός τεχνικός, που ήταν η πρώτη επιλογή της Διοίκησης, έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το πρότζεκτ της ομάδας για την νέα σαιζόν και παραμένει στην θέση του.

Άμεσα ξεκίνησαν και οι πρώτες επαφές, με παίχτες που υπήρχαν στο ρόστερ, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ παράλληλα άρχισε σαφάρι για την μεταγραφική ενίσχυση, που θεωρείται επιβεβλημένη για την ομάδα.

Βασική προτεραιότητα είναι η παραμονή των Έρβις Σκέμπι και Γιώργου Σταύρου, ενώ θεωρείται επιβεβλημένη και η απόκτηση τερματοφύλακα.

Η παρουσία και μόνο του Αργύρη στο τιμόνι της ομάδας, είναι ικανή από μόνη της, να κινητοποιήσει ξανά τον κόσμο και να φέρει την ομάδα των Βορείων στον δρόμο των επιτυχιών.

Πρόεδρος Πίου

12:34:02

2016-07-27