Άνοιξε ο (πεζό)δρομος προς την Αμμόγλωσσα–Ανοιχτή η παραλία που θέλει προσοχή

 

Άνοιξε για τους πολίτες την προηγούμενη εβδομάδα, ο δρόμος  από το οινοποιείο του ΤΑΟΛ έως την παραλία Αμμόγλωσσα, που λόγω των έργων της διαπλάτυνσης του Διαύλου είχε κλείσει, εδώ και περίπου 2 χρόνια.

Αποτέλεσμα των εργασιών αυτών η διέλευση μεγάλων σκαφών να γίνεται  σήμερα πιο έυκολα

Ο δρόμος χρησιμοποιείται τώρα ως πεζόδρομος-δίχως όμως να γνωρίζουμε ακόμα εαν αυτή η λειτουργία θα διατηρηθεί και στο μέλλον- κάτι που αναδεικνύει την μοναδικότητα του φυσικού τοπίου, παρά το χάλι κυρίως των εγκαταλελειμμένων κτηρίων του ΤΑΟΛ και του πρώην κέντρου διασκέδασης Κάστρο .

Ο πεζόδρομος οδηγεί στην παραλία της Αμμόγλωσσας, όπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει.

 

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από την περιοχή και φροντίστε να την επισκεφτείτε όσο είναι  ακόμα πεζόδρομος. Αν κολυμπήσετε στην Αμμόγλωσσα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η θαλάσσια κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτές τις ημέρες και  το βάθος της θάλασσας μεγάλο και απότομο από την παραλία, από ότι μας είπαν. Λογικό αφού μετά το έργο η φύση δεν έχει προλάβει `να βάλει το χέρι της`.

Σχετικό:Μελέτες επί μελετών για την προστασία του Άι Γιάννη από τη διάβρωση της ακτής του χωρίς να έχει να υλοποιηθεί καμία(πατήστε εδώ )

17:01:24

2016-08-16