Γίγαντας Μουζουράκης

 

Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε χθες στη συναυλία του Τηλυκράτη, ο σπουδαίος καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης, που επί 4 ώρες περίπου τραγουδούσε, τα περισσότερα δικά του τραγούδια και έπαιζε κιθάρα ή φυσαρμόνικα, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία επικοινωνούσε με το κοινό λέγοντας επιτυχημένες ατάκες.  Και όλα αυτά τα έκανε αφιλοκερδώς, αφού το σύνολο της αμοιβής του το δώρισε στους πυρόπληκτους Λευκαδίτες, τα σπίτια των οποίων κάηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά της προηγούμενης Δευτέρας.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον ανερχόμενο καλλιτέχνη, που εκπροσωπεί μια αντι σταρ τάση στον χώρο του τραγουδιού, της οποίας μέτρο είναι η καλλιτεχνική ποιότητα κι όχι η εμπορική ποσότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν οι δύο γκέστ εκπλήξεις της βραδιάς, η Μαρίζα Ρίζου και ο Σπύρος Γραμμένος, η πρώτη ξεχώριζοντας για το ηχόχρωμα και την αισθαντικότητα της φωνής της  και ο δεύτερος για το χιούμορ και την αμεσότητα των στίχων του.


Συγχαρητήρια και στον Τηλυκράτη που διοργάνωσε τη συναυλία και αποφάσισε το Δ.Σ τα κέρδη της να διατεθούν εξολοκλήρου στους Πυρόπληκτους Συμπολίτες μας

Ακούστε μερικά τραγούδια που ξεχώρισαν από τη χθεσινή συναυλία

 

09:51:52

2016-08-17