Ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, δήλωση του προέδρου της λευκαδίτικης ομάδας

 

Ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ` Εθνικής στο βόρειο όμιλο του οποίου θα συμμετέχει ο Τηλυκράτης, πρωταθλητής της περσινής περιόδου μετά από πολύ καλή πορεία τόσο στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όσο και στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο που ακολούθησαν.

Η ομάδα της Λευκάδας θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τους Κωστακιούς στην Άρτα στις 5 το απόγευμα. Οι υπόλοιπες ομάδες που απαρτίζουν τον βόρειο όμιλο της Γ` Εθνικής ο οποίος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός είναι οι: Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου-Μαύροι Αετοί Ελευθερούπολης-ΑΕ Καραϊσκάκης-Διαγόρας Σεβαστής-Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ρήγας Φεραίος-Θεσπρωτός-Αστέρας Πετρίτη-ΑΕ Ιστιαίας-Απόλλων Λάρισας-Πύδνα Κίτρους

Στο δύσκολο και ενδιαφέρων πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, την δεύτερη αγωνιστική ο Τηλυκράτης υποδέχεται τον ιστορικό Πιερικό, ενώ στην τρίτη αγωνιστική ταξιδεύει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στον πρώτο γύρο είναι το εξής:  Τηλυκράτης -Μαύροι Αετοί Ελευθερούπολης,  ΑΕ Καραϊσκάκης-Τηλυκράτης, Τηλυκράτης-Διαγόρας Σεβαστής, Νίκη Βόλου-Τηλυκράτης, Εθνικός Φιλιππιάδας-Τηλυκράτης, Τηλυκράτης -Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Ρήγας Φεραίος-Τηλυκράτης, Τηλυκράτης -Θεσπρωτός, Αστέρας Πετρίτη-Τηλυκράτης, Τηλυκράτης -ΑΕ Ιστιαίας, Τηλυκράτης -Απόλλων Λάρισας, Πύδνα Κίτρους-Τηλυκράτης

Στον πάγκο του Τηλυκράτη θα συνεχίσει να κάθεται ο έμπειρος Θεσσαλονικιός προπονητής Αντρέας Πατζιαράς, που ήρθε στην ομάδα λίγο πριν από τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο και βοήθησε πολύ στην επίτευξή της. Από τις 25 Ιουλίου οπότε ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, δουλεύει σκληρά όπως μαθαίνουμε με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Το ρόστερ του Τηλυκράτη αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γεώργιος Καραγκούνης, Θανάσης Γκιμούσης, Τσελάϊ Ρομέο, Κώστας Ιασωνίδης, Τάσος Βρεττός, Σπύρος Καταγής, Διονύσης Μπουρδούβαλης, Ιωάννης Πολυχρονάκης, Τζούλιο Μπρέγκου, Παπακωσταντής Θεόδωρος, Ανδρέας Κτενάς, Ιβο Τοντόροφ, Γιώργος Ορφανός, Λεντιόν Μπαλί, Ιωάννης Κοντογιάννης, Ρεκατσίνας Θανάσης, Φώτης Σίδερης, Θεόδωρος Περιστέρης, Παύλος Μακρυγιάννης, Γιάννης Γεωργάκης, Μανώλης Κούσης, Σταύρος Καλογερής, Στέφανος Βασιλείου.

Η διοίκηση του σωματείου, που ενισχύθηκε και αυτή με την είσοδο νέων μελών, βρίσκεται κοντά στην ομάδα προσπαθώντας να επιλύει όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Τηλυκράτη Τριαντάφυλο Βλάχο για να τον ρωτήσουμε πως είναι το κλίμα στην ομάδα που επιστρέφει στη Γ Εθνική 90 χρόνια μετά την ίδρυσή της, ποιος  είναι ο στόχος της στο πρωτάθλημα καθώς και το τι εύχεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο κ Βλάχος μας είπε:

`Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή και καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα βάλει τις βάσεις και θα μας δώσει την εμπειρία για να πετύχουμε κάτι καλύτερο τις επόμενες χρονιές. Εύχομαι το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς βία και τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.`

 

 

Να ευχηθούμε στο Τηλυκράτη να πραγματοποιήσει τους στόχους του και να έχει κοντά του τους φιλάθλους του, που είναι η μεγάλη του δύναμη..

14:23:55

2016-09-10