Με το δεξί στη Γ Εθνική ο Τηλυκράτης που νίκησε στις καθυστερήσεις τους Κωστακιούς(video)

 

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε τους αγώνες του στη Γ Εθνική ο Τηλυκράτης που νίκησε στην Άρτα την Αμβρακία Κωστακιών, με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο καλύτερος παίκτης του σήμερα Παύλος Μακρυγιάννης. Η ομάδα της Λευκάδας ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και με σωστή τακτική κατάφερε τελικά να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Η Αμβρακία πίεσε στο πρώτο ημίχρονο όπου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 32 με τον Σταμούλη και στο 40 με σουτ του Βασίλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης ήταν καλύτερος  και έδειξε ότι θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για όλες τις ομάδες.

Στο 55 λεπτό ο Μακρυγιάννης με σουτ από τα πλάγια έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Βαγγέλη, ενώ στο 75` ο τερματοφύλακας των Κωστακιών είδε το δοκάρι να σταματάει το σουτ του Ορφανού. Πολύ καλή ευκαιρία δημιούργησαν στο 67 οι ποδοσφαιριστές της Αμβρακίας, μετά την κεφαλιά του Σταμούλη που έφυγε λίγο έξω από το τέρμα του Καραγκούνη.

Το γκολ για τον Τηλυκράτη ήρθε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μακρυγιάννης, που ταλαιπωρούσε τους αμυντικούς των Κωστακιών όταν είχε την μπάλα, μετά από ατομική ενέργεια και σουτ από τα πλάγια διαμόρφωσε το τελικό 1-0, που πανηγυρίστηκε από τους περίπου 150 φιλάθλους του Τηλυκράτη που ακολούθησαν την ομάδα της Λευκάδας στην Άρτα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη προσπάθησαν για το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, με τους Μακρυγιάννη και Τοντόροφ να ξεχωρίζουν.


ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Βασίλας, Πέτσας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Παππάς (71` Μπαλαδήμας), Ασπροποταμίτης (58` Νταλάκας), Σιδηρόπουλος, Σταμούλης (66` Σταμάτης), Μπεζεβέγκης

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Πολυχρονίδης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Περιστέρης (65` Ορφανός), Κτενάς, Σιδέρης (65` Γεωργάκης), Κοντογιάννης (84` Βασιλείου), Μακρυγιάννης

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τίκας (Θεσπρωτίας)

 

Τα αποτελέσματα στο 2ο όμιλο της Γ Εθνικής:

Απόλλων Λάρισας - Πύδνα Κίτρους 1-2

Εθνικός Φιλιππιάδας - Νίκη Βόλου 0-2

Αμβρακία Κωστακιών - Τηλυκράτης 0-1

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Διαγόρας Σεβαστής 0-1

Πιερικός - ΑΕ Ιστιαίας 3-0

Ρήγας Φεραίος - ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2

Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Πετριτή 3-1

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - Θεσπρωτός 1-1

22:13:47

2016-09-11