Έτοιμη μόνο για Α1 η Δόξα...δεν αγωνίζεται στο Κύπελλο Ελλάδας

Η κρίσιμη εβδομάδα για την Ομάδα Α...που θα αγωνιστεί στην Basket League πλησιάζει, και στα επιτελεία των ομάδων επικρατεί αναβρασμός αλλά και αγωνία για το ποια ομάδα από τις έξι θα πάρει την πολυπόθητη wild card.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά, με όλες τις ομάδες να έχουν τις δικές τους πιθανότητες τους. Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι στην Λευκάδα αισιοδοξούν πως η Δόξα θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο την οποία όπως αναφέρουν οι άνρθωποι της αξίζει και βάση βαθμολογικής κατάταξης, αλλά και φακέλου που έχει στείλει στην επιτροπή.

Αυτό που είναι σίγουρο, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ  έγκειται στο γεγονός πως οι «νησιώτες» έχουν κινηθεί να ετοιμάσουν μια ομάδα και να έρθουν σε συμφωνία με ξένους αθλητές προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ όπως προκύπτει δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Λάρισας το ερχόμενο Σάββατο (17/9) στο κλειστό της Νεάπολης. Έτσι, με την κρίσιμη εβδομάδα να έρχεται η αγωνία μεγαλώνει, με την διοίκηση της Δόξας να έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την Α1, χωρίς κανείς να γνωρίζει να υπάρχει plan b, δηλαδή αν η ομάδα θα συμμετάσχει στην Α2 σε ενδεχόμενο μη ανόδου.

basketblog.gr

09:18:03

2016-09-12