Καλή εμφάνιση αλλά ισοπαλία ο Τηλυκράτης με τον Πιερικό(βίντεο)

 

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το σημερινό παιχνίδι  του Τηλυκράτη με τον Πιερικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής. Ο Τηλυκράτης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, που όμως δεν ήρθε, ενώ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα να δεχτεί κάποιο τέρμα από την αξιόμαχη ομάδα της Κατερίνης, που αγωνίστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα της Λευκάδας,  είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτερη  του Πιερικού. Στο 38 λεπτό ο Σιδέρης με κεφαλιά και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοντογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή,  που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες του Τηλυκράτη.

 

Στο 2ο ημίχρονο επαναλήφτηκε το ίδιο σκηνικό. Οι παίκτες του Τηλυκράτη πίεζαν για να πετύχουν ένα γκολ και δημιούργησαν πάλι αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να το κάνουν. Από τις καλύτερες φάσεις του ημιχρόνου, η κεφαλιά του Μακρυγιάννη στο 65`, και το σουτ στο 72 `του Γεωργάκη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έφυγε λίγο άουτ .

 

Λίγος κόσμος σχετικά σήμερα στο γήπεδο,  μετά την πρωινή νεροποντή στη Λευκάδα και τον άστατο καιρό, που μάλλον θα αποθάρρυνε πολλούς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Βρετός, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Κοντογιάννης, Μακρυγιάννης, Κτενάς(63΄Ορφανός), Περιστέρης(58΄Κούσης), Σίδερης(50΄Γεωργάκης) .
Πιερικος: Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παπαδοπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι, Καραμανώλας, Λαζόπουλος .

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

ΑΕ Ιστιαίας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
ΑΕ Καραϊσκάκης - Θεσπρωτός 1-0
Αστέρας Πετριτή - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 0-0
Εθνικός Φιλιππιάδας - Απόλλων Λάρισας 2-3
Πύδνα Κίτρους - Αμβρακία Κωστακίων 3-0
Νίκη Βόλου - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-0
Διαγόρας Σεβαστής - Ρήγας Φεραίος 1-0
Τηλυκράτης Λευκάδας - Πιερικός 0-0

Επόμενη αγωνιστική (3η, 25-09):
Απόλλων Λάρισας-Αμβρακία Κωστακίων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Πιερικός-Πύδνα Κίτρους
Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου-Τηλυκράτης 2014
Θεσπρωτός-Διαγόρας Σεβαστής
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Ένωση Απολλωνίου/ Ιστιαίας
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Αστέρας Πετριτή

20:59:56

2016-09-18