Στο Πανθεσσαλικό για θετικό αποτέλεσμα ο Τηλυκράτης με τον Ολυμπιακό Βόλου


Στο Βόλο βρίσκεται ο Τηλυκράτης, που ταξίδεψε σήμερα στην `άλλη άκρη της Ελλάδας`  για να αντιμετωπίσει αύριο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο Αντρέας Παντζιαράς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα .

Τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας του εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος αναγνώρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό. Ο κ. Τζαναβάρας έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση: «Ο Τηλυκράτης έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι έχει ξεκινήσει καλά. Έχουμε κάποιες πληροφορίες γι` αυτήν την ομάδα, που είναι αρκετά καλή, θα έλεγα. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί στο κυριακάτικο παιχνίδι(δείτε εδώ πεισσότερα).

Το παιχνίδι θα γίνει στο επιβλητικό Πανθεσσαλικό Στάδιο που είναι η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στις 4.30μμ.

22:55:28

2016-09-24