Αισιοδοξία για παραμονή και καλή πορεία στη Δόξα

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας, η παρουσίαση (media day) της νέας ομάδας της Δόξας,  που θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 κατηγορία. Στη συνάντηση εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης είχαν την δυνατότητα να φωτογραφίσουν και να επικοινωνήσουν με τους μπασκετμπολίστες και το προπονητικό επιτελείο της Δόξας, που πρόσχαρα απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Η διοίκηση της Λευκαδίτικης ομάδας κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να στελεχώσει την ομάδα με αξιόλογους παίκτες, που προετοιμάζονται πυρετωδώς υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Χ. Μαρκόπουλου και του βοηθού του  Φ. Τακιανού,  για την έναρξη του πρωταθλήματος που θα γίνει το Σάββατο με τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στον αθλητισμό πρέπει πάντα να είσαι αισιόδοξος είπε ο Δημήτρης Τσαλδάρης και παρόλο που η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί πιστεύει ότι με τον καιρό θα είναι ανταγωνιστική.

Οι παλιοί παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος θα βοηθήσουν τους νέους μπασκετμπολίστες να προσαρμοστούν πιο γρήγορα στην νέα τους ομάδα, είπε ο Χρήστος Ταπούτος που επισήμανε πως αν η ομάδα πηγαίνει καλά,  τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για όλους.

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και τη Λευκάδα, δήλωσε ο θηριώδης Ισπανός σέντερ Ντέιβιντ Ντόμπλας, που προκάλεσαν εντύπωση οι γνώσεις του για την Ιστορία και τα τοπικά προϊόντα της Λευκάδας,  την οποία ανυπομονεί να γνωρίσει καλύτερα, όπως είπε.

Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Μαρκόπουλος, είπε ότι βασικός στόχος της Δόξας είναι η παραμονή στην Α1. ` Μακάρι να παίξει καλά η ομάδα για να επιτευχθεί αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα` είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι είναι σημαντικό στο τέλος της χρονιάς να υπάρχουν χαμόγελα ικανοποίησης από όλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα στην περσινή προσπάθεια που μας οδήγησε τελικά στην Α1, είπε ο Φώτης Τακιανός, που φέτος είναι βοηθός προπονητή. Όταν η ομάδα μπορέσει να βρει τον ρυθμό της όλα θα πάνε καλά ανέφερε και δήλωσε αισιόδοξος για την φετινή της πορεία στην Α1.

Η συνάντηση τελείωσε με πολλά χαμόγελα και ευχές για καλή πορεία από τους παραβρισκόμενους, καθώς και με αναμνηστική φωτογραφία των παικτών με τον αγωνιστή της ζωής Ηλία Βασιλείου (Μανάρας) ανάμεσά τους.

17:39:25

2016-10-05