Έτοιμο το Κλειστό Γυμναστήριο για την πρεμιέρα της Basket League

 

Έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της εγχώριας Basket League, είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας, μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από την στιγμή που η Δόξα πήρε την έγκριση για την συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση  μπάσκετ της χώρας. Το γήπεδο έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και πληροί πλέον τις προδιαγραφές  για την διεξαγωγή αγώνων της Α1, διαψεύδοντας όσους υποστήριζαν ότι δεν θα είναι έτοιμο.

`Έγινε ένα άθλος για να προλάβουμε γιατί ο χρόνος ήταν πολύ λίγος` μας είπε ο Νώντας Κοντοπρίας, μέλος του Δ.Σ της Δόξας για να συμπληρώσει: ` Δουλεύαμε 18 ώρες τη μέρα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε βάση των οδηγιών  της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΣΑΚΕ. Έχουν μπει όλα τα συστήματα ασφαλείας και ότι χρειάζονταν για το γήπεδο που είναι κατά  99% έτοιμο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο, που έκανε κατά το μεγαλύτερο μέρος χορηγία την κερκίδα καθώς και τους υπαλλήλους του κλειστού που βοήθησαν πάρα πολύ αυτές τις μέρες. Με όλους είχαμε μια άψογη συνεργασία. Όλοι μαζί κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε μέσα σε μόλις 10 μέρες. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είμαστε ακόμα καλύτερα. `

Να πόυμε ότι στο κλειστό τοποθετήθηκε πτυσσόμενη εξέδρα πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στην μεριά που είναι τα σχολεία.

 

Οι φίλαθλοι, οι αθλητές και οι προπονητές θα ενημερώνονται από τους δύο  πλέον ηλεκτρονικούς πίνακες που κρεμάστηκαν στα πλαϊνά του κλειστού γυμναστηρίου, καθώς και από τα χρονόμετρα των 30`` που μπήκαν πάνω από τις μπασκέτες.

 

Πάνω από την γραμματεία κατασκευάστηκε `πατάρι` για τις τηλεοπτικές ανάγκες των αγώνων.

Η φισούνα θα προστατεύει αν χρειαστεί διαιτητές  αθλητές και προπονητές κατά την έξοδο και είσοδο από τα αποδυτήρια στο γήπεδο.

 


Όλα σχεδόν έτοιμα λοιπόν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκάδας, όπου έγινε σήμερα το μεσημέρι αγιασμός από τον Πατέρα Νικηφόρο,  ...

 

 

...για την 1η αγωνιστική της Α1,  `κάτι που είναι μεγάλη τιμή για τη Λευκάδα και την ομάδα` όπως επισήμανε και ο Νώντας Κοντοπρίας κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας .

 

17:43:18

2016-10-07