Σταύρος Κουκουμπρής:Πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται με τη Δόξα, όλοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουν

Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν μετά τον αγώνα, που παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία από τον πάγκο της ομάδας, ο Πρόεδρος της Δόξας Σταύρος Κουκουμπρής που δεχόταν συγχαρητήρια από όλους και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της λευκαδίτικης ομάδας.

 

Μετά από προσπάθεια καταφέραμε να μας κάνει μια σύντομη δήλωση. Ο Πρόεδρος είναι γνωστό ότι δεν μιλάει συχνά δημόσια. `Μιλάει` όμως  για αυτόν η μεγάλη του συνεισφορά  στον λευκαδίτικο σύλλογο...

Ο Σταύρος Κουκουμπρής εξήρε το έργο που γίνεται από τους συνεργάτες του και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Δόξας, εκεί που όπως είπε λειτουργούν δημοκρατικά και έχουν αφήσει έξω από την ομάδα κάθε  `περίεργη` σκοπιμότητα. "Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που έχουμε φτάσει ως εδώ. Δείτε από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε, δείτε το γήπεδο που θα το χαίρεται όλη Λευκάδα και θα μείνει κληρονομιά στα παιδιά μας" είπε ο πρόεδρος για να συνεχίσει:

"Θα κάνουμε μια συνέντευξη να μιλήσουμε σε όλο τον κόσμο και να εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Τώρα ζούμε ένα όνειρο και προχωράμε. Είμαι  πολύ χαρούμενος. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται με τη Δόξα, όλοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουν." είπε κλείνοντας τη συνομιλία μας ο  Σταύρος Κουκουμπρής.

Συγχαρητήρια στη Δόξα, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Διοικητικό της Συμβούλιο, κατάφεραν να ανεβάσουν την Λευκάδα και τον αθλητισμό της πολύ ψηλά!

00:41:18

2016-10-09