Δύσκολο παιχνίδι στη Άρτα με την Α.Ε Καραϊσκάκη ο Τηλυκράτης

Την Α.Ε Καραϊσκάκη,  στην Άρτα αντιμετωπίζει σήμερα ο Τηλυκράτης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Η ομάδα της Λευκάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση επί των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου, θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου πριν από αγώνα που έγινε την Παρασκευή, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Αντρέας Παντζιαράς και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Πολυχρονάκης και ο Ρομέο Τσελάϊ. Ο Αντρέας Παντζιαράς  είπε ότι είναι ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας και επισήμανε ότι  η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Άρτας θα την ευνοήσει. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους  δήλωσαν πως θα παίξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο τη νίκη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρες τις δηλώσεις τους.



Στο ίδιο μήκος κύματος με τους συμπαίκτες του, ήταν και η δήλωση στο lefkadanews του Θοδωρή Περιστέρη, πρώτου σκόρερ του Τηλυκράτη και της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας πέρυσι. `Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στόχος της είναι να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Β Εθνική. Μετά την αλλαγή του προπονητή οι παίκτες της Α.Ε Καραϊσκάκη θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να πάρουν τη νίκη.  Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Σε όλους τους αγώνες η ομάδα μας παίζει για τη νίκη, θα κάνουμε το καλύτερο` μας είπε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  του Τηλυκράτη.

 

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Το σημερινο πρόγραμμα του 2ου ομίλου:

Διαγόρας Σεβαστής-ΑΕ Ιστιαίας (15:00)
Απόλλων Λάρισας-Πιερικός
Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Ολυμπιακός Βόλου-Αμβρακία Κωστακιών
Θεσπρωτός-Εθνικός Φιλιππιάδας
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Πύδνα Κίτρους
Αστέρας Πετρίτη-Νίκη Βόλου
ΑΕ Καραϊσκάκης-Τηλυκράτης Λευκάδας

12:53:17

2016-10-09