Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Καρυά-Βγήκε ..ο Αυγερινός

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΥΑ

Αήτηττη παρέμεινε η Καρυά και την Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε με μεγάλη εμφάνιση να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα του Αχέρωντα Καναλακίου μετά από ένα συναρπαστικό ματς που έληξε 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή σε όλο το ματς, αλλά οι παίχτες των φιλοξενουμένων, αμύνθηκαν σωστά και κατάφεραν να μην κινδυνεύσουν άμεσα πολλές φορές.

Αν μάλιστα ήταν πιο τυχεροί στο τέλος θα έκαναν το μεγάλο μπαμ, αφού προηγήθηκαν στο σκορ στο 78΄με προβολή του Σπύρου Θεριανού, μετά από εκτέλεση φάουλ και κράταγαν την νίκη ως το 93΄, όπου και μια στιγμιαία αδράνεια έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

Αυτή δεν ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού, αφού δύο λεπτά αργότερα στην εξέλιξη μιας φάσης που οι γηπεδούχοι  δεν τήρησαν το φερ πλέϊ , κέρδισαν  πέναλτι.

Εκεί μίλησε ο τερματοφύλακας Γιώργος Βενέτης, ο οποίος με εκπληκτική επέμβαση στην γωνία της εστίας του απεσώβησε το 2-1 και χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Από το γήπεδο δεν έλειπε μόνο ο Πρόεδρος της Καρυάς Αργύρης Σάντας, αλλά και ο κόουτς Αλέξης Βλασσόπουλος, ο οποίος κοουτσάρισε τηλεφωνικά από την Κύπρο, μέσω του βοηθού του Κώστα Καρύδη, που βρισκόταν στον πάγκο των Λιονταριών.

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία, πέτυχε ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, ο οποίος επικράτησε με 5-1 εντός έδρας, επί του Θρίαμβου Λούρου για την τρίτη αγωνιστική.

Επιτέλους η ομάδα που χαρακτηρίσθηκε από πολλούς φαβορί ανόδου, έδειξε τις τεράστιες δυνατότητές της και πλέον οι φίλοι της περιμένουν, να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο γηπεδούχος Αυγερινός Μαραντοχωρίου, προηγήθηκε στο σκορ στο 30΄ όταν μετά από κόρνερ του Κώστα, ο Μπόμπορης με κεφαλιά εκτέλεσε τον γκολκίπερ Λώλη.

Στο 40΄ ο Χαϊδάκης που ήταν ιδιαίτερα κινητικός με σουτ έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Θρίαμβος Λούρου μείωσε σε 2-1  με πέναλτι του Κοντογεώργου.

Στο 49΄ ο Παληογιάννης που πήρε φανέλα βασικού στο ματς, με γυριστό σουτ έκανε το 3-1, για να ακολουθήσει ο φορμαρισμένος  Νίκος Μπόμπορης, ο οποίος  με δυο προσωπικά γκολ στο 60΄ και 76΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 5-1.

Αυγερινός Μαραντοχωρίου: Μήτσιος, Μπόμπορης, Χαϊδάκης (78΄Σπυρόπουλος), Ζάτσε (58΄Λιότσος), Κώστας, Δήμας, Βουλγαρίδης, Γεωργίου, Δημητριάδης, Παπαδήμας, Παληογιάννης (70΄Σκληρός Δ.).

Πρόεδρος Πίου

17:38:14

2016-10-13