Θερμή υποδοχή στον Ολυμπιακό

 

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν χθες το βράδυ στην πλωτή γέφυρα του νησιού, πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού που περίμεναν την ομάδα μπάσκετ της ομάδας τους, που ήρθε στη Λευκάδα για το σημερινό αγώνα με τη Δόξα.

 

 

Ο Ολυμπιακός  έφτασε με την βραδινή πτήση από την Αθήνα στα Γιάννενα και από εκεί οδικός κατευθύνθηκε προς τη Λευκάδα. Γύρω στις 12.30 το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα πέρασε τη γέφυρα που `πήρε φωτιά` από τις εκδηλώσεις  θαυμασμού των οπαδών της, που ακινητοποίησαν το λεωφορείο για λίγη ώρα φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και τους παίκτες της.

 

 

 

Ο Βασίλης Σπανούλης  μέσα από το λεωφορείο χαιρέτησε τους φιλάθλους  που τον επευφημούσαν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού ακολούθησαν μέχρι τη Νικιάνα, όπου διανυχτέρευσε στο ξενοδοχείο Ionian Blue, αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας προκειμένου να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κουρασμένοι προφανώς από το μακρινό ταξίδι αποσύρθηκαν αμέσως προς τα δωμάτιά τους για είναι έτοιμοι για τον σημερινό αγώνα με τη Δόξα που αρχίζει στις 4.00μμ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι ΝOVASPORTS.

11:23:50

2016-10-22