Λευκάδα > Aθλητισμός Δόξα: Το κρισιμότερο παιχνίδι στην ιστορία της τη Δευτέρα με τα Τρίκαλα
   

 

Την ήττα γνώρισε η Δόξα με 84-60 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπου αγωνίστηκε το Σάββατο, απέναντι στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι αυτό έγινε λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν 34 χρόνια από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Δόξας, που είχε πραγματοποιηθεί τότε στο τσιμεντένιο γήπεδο του 1ου Γυμνασίου...

 

Τα χρόνια πέρασαν και η Δόξα κατάφερε να αναρριχηθεί άξια στη πρώτη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ όπου πλέον αγωνίζεται. Tη Δευτέρα 26/12 η ομάδα της Λευκάδας δίνει ίσως ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας της.  Θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας, την ομάδα των Τρικάλων BC ARIES, σε έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες, σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Είναι ίσως χωρίς υπερβολή, το σπουδαιότερο παιχνίδι της Δόξα, στην πορεία αυτών των 34 χρόνων. Αυτό γιατί η νίκη, της δίνει προβάδισμα απέναντι στα Τρίκαλα (ομάδα με τους ίδιους στόχους με τη Δόξα) για παραμονή και έπειτα μπορεί η ομάδα της Λευκάδας, εκμεταλλευομένη το πιο βατό πρόγραμμα του δευτέρου γύρου, να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την παραμονή στην Basket League. Ο στόχος της είναι εφικτός, αλλά ο δευτεριάτικος αγώνας της ΠΡΕΠΕΙ να είναι οπωσδήποτε νικηφόρος.

Για να γίνει, αυτό η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη, να προσπαθήσει για το καλύτερο και να δείξει το `καλό της πρόσωπο,`  ενώ `απαραίτητη προϋπόθεση` κρίνεται και η συμπαράσταση του κόσμου της Λευκάδας και του μπάσκετ, που πάντα είναι ΕΚΕΙ όταν η ομάδα χρειάζεται την βοήθειά του.

Η παρουσία της Δόξας, στην ελίτ του Ελληνικού Μπάσκετ, είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Λευκάδα και η ομάδα έχει τα φόντα, την διάθεση και φυσικά τις δυνατότητες να διατηρηθεί εκεί και γιατί όχι να πάει τις επόμενες χρονιές και ακόμα ψηλότερα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι στην Basket League εκπροσωπεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας ως η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται εκεί, ενώ το σωματείο, που παραμένει πρωτοπόρο στο άθλημα που δοξάζει τον Ελληνικό Αθλητισμό, δείχνει με κάθε ευκαιρία το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο κόσμος της Λευκάδας, μαζί με τους παίχτες, τους προπονητές και τη διοίκηση, σε  ένα γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο (σύνθημα για τον αγώνα της Δευτέρας: ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΔΕΙΟ),  θα `σπρώξει` την ομάδα στην πολύ ποθητή νίκη. Σίγουρα οι φίλαθλοι με κόσμιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν πολύ..

18:37:37

2016-12-20

 
comments powered by Disqus
  Αρχική σελίδα  
 Λευκάδα    
.
   
   
   
   
   
 
12345678910>>

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

kassiopi-hotel

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Internet Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com