Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Ελλάδα > Επικαιρότητα Αντί ευχών!
   

Η καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών και το χαρούμενο πνεύμα των ημερών κινδυνεύει να διαταραχτεί από μια στιγμιαία απροσεξία, ένα ανθρώπινο λάθος, μια παράβλεψη, ένα ποτήρι παραπάνω βρε αδερφέ!
Παραμονή σήμερα, γιορτινές μέρες έρχονται και πολλοί θα μετακινηθείτε από και προς. Η καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών και το χαρούμενο πνεύμα των ημερών κινδυνεύει να διαταραχτεί από μια στιγμιαία απροσεξία, ένα ανθρώπινο λάθος, μια παράβλεψη, ένα ποτήρι παραπάνω βρε αδερφέ!

Ο καιρός θα είναι καλός μέχρι την Πρωτοχρονιά απλά χρειάζεται προσοχή τις νυχτερινές ώρες για παγωνιά. Είναι σημαντικό να μην οδηγήσετε υπό την επήρεια αλκοόλ ούτε να επιβιβαστείτε σε όχημα που οδηγεί κάποιος που έχει πιεί έστω και λίγο. Μην υπερβάλλετε σε ταχύτητα οι γιορτές δεν αναβαθμίζουν το όχημά σας, ούτε τις οδηγικές σας ικανότητες. Να είστε πάντοτε σε επιφυλακή για το απρόβλεπτο, το αναπάντεχο. Να φοράτε πάντοτε τη ζώνη ασφαλείας ανεξάρτητα από το που κάθεστε μέσα στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά πάντοτε δεμένα στο ειδικό κάθισμα πίσω. Οι μοτοσικλετιστές κράνος και προστατευτικά οπωσδήποτε. Μην επιτρέπετε στη δυνατή μουσική ή στο κινητό σας τηλέφωνο να αποσπάσει την προσοχή σας από το δρόμο.

Το αυτοκίνητο δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πεδίο αντιπαράθεσης, μην δημιουργείται εντάσεις στον οδηγό. Πριν το ταξίδι, ελέγχουμε το όχημά μας (πίεση ελαστικών, στάθμη υγρών, συμπλέκτη, φρένα, αντιψυκτικό, υαλοκαθαριστήρες). Έχουμε εύκολα προσβάσιμο τον απαραίτητο εξοπλισμό (πυροσβεστήρα, προειδοποιητικό τρίγωνο, πρώτες βοήθειες, ανακλαστικό γιλέκο, φακό) σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τοποθετούμε βαριές βαλίτσες και μεγάλα αντικείμενα στο χώρο αποσκευών με τρόπο που να εφάπτονται στην πλάτη των πίσω καθισμάτων. Δεν οδηγούμε υπό την επήρεια ηρεμιστικών, κατασταλτικών, ή αντιαλλεργικών φαρμάκων. Δεν οδηγούμε άυπνοι ή κουρασμένοι, δεν υπερβάλλουμε τις δυνατότητες μας. Προσέχουμε να μην υπάρχουν ελεύθερα αντικείμενα μέσα στην καμπίνα επιβατών γιατί υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φροντίζουμε να κάνουμε στάσεις για ξεκούραση κάθε 120 λεπτά στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) ή σε ειδικούς χώρους στάθμευσης. Διατηρούμε τις αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας, σεβόμαστε την προτεραιότητα, οδηγούμε αμυντικά και συμπεριφερόμαστε με ευγένεια. Κινούμαστε με κατάλληλη - βάσει των εξωτερικών συνθηκών και των νόμιμων ορίων - ταχύτητα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο δρόμο καθώς η απόσπαση της προσοχής του οδηγού αποτελεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου (χρήση κινητού τηλεφώνου, δυνατή μουσική, έντονες συζητήσεις κ.ά.).

Καλές γιορτές, με ασφάλεια στο δρόμο.

Aπό το protothema.gr

21:01:52

2016-12-24

 
comments powered by Disqus
  Αρχική σελίδα  
 Eλλάδα    
.
   
   
   
   
   
 
12345678910>>

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

corfu-accommodation

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Λευκάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Eλλάδα
Επικαιρότητα
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Σύνδεσμοι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Κέρκυρα
Αγρίνιο
 
Παρίσι
Βρυξέλλες
Λονδίνο
Μελβούρνη
Νέα Υόρκη
Εδιμβούργο
Θέματα
Υγεία
Διατροφή
Παιδί
Περιβάλλον
Βιβλίο
Θέσεις Εργασίας
Προγράμματα
Αγροτικά Θέματα
 
Θέματα Αλιείας
Τρίτη Ηλικία
Αποδράσεις
Θάλασσα
Auto/moto
Μόδα
Gadgets
 
Καλώς Ήρθατε!
Το διαδικτυακό μας portal ξεκινάει την λειτουργία του..Όπως διαπιστώνετε είναι  ηλεκτρονικό περιοδικό  ποικίλης ύλης, με νέα από τη Λευκάδα, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Στόχος του είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, το παιδί, την υγεία κ.α. Συλλέγουμε καθημερινά τα σπουδαιότερα θέματα της επικαιρότητας και τα προβάλουμε στοχεύοντας σε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Οποιοδήποτε υλικό, όπως δελτία τύπου, νέα, ανακοινώσεις και φωτογραφικό υλικό, επιθυμείτε να κοινοποιήσετε, μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail info@lefkadanews.com ή στο fax 26450-21822.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Η ομάδα του lefkadanews.com

 
Insurance Net Υπηρεσίες Internet Τηλ./ Φαξ 2645021822, E-mail: info@lefkadanews.com