Στη «κατάψυξη» και η Λευκάδα…

Τσουχτερό είναι το κρύο των 2 τελευταίων ημερών και στη Λευκάδα, μετά την επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός στη χώρα.  Η «επέλαση του χιονιά»,  που έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε πολλές περιοχές, έφερε και  στη Λευκάδα πολύ κρύο, παρά την ηλιοφάνεια που επικρατούσε. Η θερμοκρασία το πρωί στην πόλη δεν ξεπέρασε τους 8 βαθμούς, ενώ το βράδυ το κρύο αυξάνεται και ο υδράργυρος πέφτει και κάτω από το μηδέν.

Παγωμάρα στην ατμόσφαιρα, παγωμάρα και στην τοπική αγορά τις τελευταίες ημέρες, αφού η κίνηση είναι κατά πολύ περιορισμένη προς απογοήτευση των επαγγελματιών. Σε αυτό βέβαια δεν φταίει μόνο το κρύο, αλλά και οι αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν τα νοικοκυριά αυτές τις μέρες, που όσο πάνε ασφυκτιούν και περισσότερο...

Σχετικά με τον καιρό, η παγωνιά θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με το 2016 να μας αποχαιρετά με αρκετά σύννεφα και θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν ενώ για τις πρώτες ημέρες του 2017, οι προβλέψεις δείχνουν άνοδο  της θερμοκρασίας και βροχές που τόσο έχουν λείψει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των προηγούμενων ημερών από τον φουρτουνιασμένο Άι Γιάννη, που ότι καιρό και να έχει είναι μοναδικός και όπου το κύμα παίρνει ολοένα την άμμο που μεταφέρθηκε εκεί το καλοκαίρι... Ας ελπίσουμε το 2017 οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών της Λευκάδας που δείχνει να γίνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα χωρίς την ανάλογη αντιμετώπιση.

22:57:42

2016-12-30