Εντυπωσιακό και φέτος το Λευκαδίτικο Καρναβάλι-Να αποφασίζει το κοινό με τη βοήθεια της τεχνολογίας για τους καλύτερους

 

Εντυπωσιακή ήταν και φέτος, κατά γενική ομολογία, η καρναβαλική παρέλαση που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Κεντρική Αγορά της πόλης της Λευκάδας. Ο βροχερός καιρός, που λίγο έλλειψε να χαλάσει την αποκορύφωση των Φαρομανητών 2017, έκανε τελικά το χατίρι των χιλιάδων καρναβαλιστών και θεατών που είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη , μιας και η βροχή σταμάτησε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης που ξεκίνησε γύρω στις 5.30.

Τότε ανέλαβαν δράση οι καρναβαλιστές που πραγματικά εντυπωσίασαν με τις  πολύ όμορφες κι ευφάνταστες στολές και κατασκευές τους (δείτε εδώ και εδώ φωτογραφίες).

To Λευκαδίτικο Καρναβάλι που φαίνεται να αποκτά κάθε χρόνο περισσότερους φίλους και υποστηρικτές, θα μπορούσε να τυγχάνει καλύτερης οργάνωσης, αστυνόμευσης και προβολής, προς όφελος όλων....

Σχετικά με την προβολή θα μπορούσε να οργανωθεί η ζωντανή μετάδοση μέσω ίντερνετ της παρέλασης (για να τη βλέπουν οι Λευκαδίτες που δεν ζουν στη Λευκάδα), κάτι που δεν είναι δύσκολο ούτε πολύ δαπανηρό, καθώς και η δυνατότητα ανάδειξης των καλύτερων group με την συμμετοχή όποιου επιθυμούσε να ψηφίσει μέσω αξιόπιστων εφαρμογών που υπάρχουν στο  ίντερνετ και στα μηνύματα των κινητών. Από αυτά οι οργανωτές θα μπορούσαν να αντλήσουν οικονομικούς πόρους που θα τους διάθεταν στις εκδηλώσεις, αλλά και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς , μέρες που είναι.

Καλή Σαρακοστή!

 

video από το mylefkada.gr

11:41:49

2017-03-01