Η "ναυμαχία" του Καραϊσκάκη - Ολυμπιακός-Μαρσέιγ στις 21:45

Στο "καυτό" από 33.000 οπαδούς του "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα σαλόνια του Champions League και θέλει να βυθίσει στο λιμάνι τη Μαρσέιγ, για να πάρει το πρώτο τρίποντο με το... καλημέρα της φάσης των ομίλων.

Στις 21:45 (τηλεοπτική μετάδοση από το Mega και ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από το NewsIt) 33.000 κόσμος θα δώσουν τη δική τους μάχη για να σπρώξουν τους παίκτες του Βαλβλερδε στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Εκτός από τους Γάλλους του Ντιντιέ Ντεσάμπ (που λίγο ως πολύ παίζει το... κεφάλι του κόντρα στους "ερυθρόλευκους"), ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει την πεντάμηνη απουσία του από επίσημους αγώνες. Για τους πρωταθλητές, άλλωστε, η Superleague δεν έχει ξεκινήσει, μιας και κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τις δυο πρώτες αγωνιστικές Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, δυο ομάδες που μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα συμμετάσχουν τελικά στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες του Ντεσάμπ έχουν στα πόδια τους πέντε αγώνες πρωταθλήματος και είναι μακράν πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους.

Τι ετοιμάζει ο Βαλβέρδε

Όλοι λένε για εκπλήξεις. Ο Ισπανός τεχνικός, στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε ένα πιο επιθετικό σχήμα.

Σε σύστημα 4-2-3-1, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έβαλε τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Χολέμπας αμυντική τετράδα μπροστά του, αν και δεν είναι σίγουρο ποιον θα βάλει ως αριστερό μπακ, αφού πολλές πιθανότητες έχει και ο Μαρκάνο. Στα χαφ, Μακούν και Φέισα έχουν προβάδισμα, αν και πολλά θα κρίνει η συμμετοχή ή όχι του Ιμπαγάσα, ενώ ο Γέστε θα παίξει λίγο πιο μπροστά. Αριστερά θα πάει ο Φουστέρ, δεξιά ο Αμπντούν και στην κορυφή ο Μιραλάς, χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί η συμμετοχή την τελευταία στιγμή του Τζεμπούρ στην κορυφή και η μετατόπιση του Βέλγου στο αριστερό άκρο.

Αντίθετα ο γάλλος τεχνικός Ντεσάμπ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αλλά λέγεται οτι δύσκολα θα αλλάξει το 4-5-1, που είναι κλασικό στήσιμο στο γαλλικό πρωτάθλημα.

2011-09-13

newsit.gr