Με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία η Ελλάδα!

Tις Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα της Ελλάδας για την φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όπως και το 2004, έτσι και φέτος η πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα έχει χρώμα ελληνικό! Η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία στην Βαρσοβία για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ για την 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας θα είναι με την Ρωσία, όπως μάλιστα και το 2004.

Σίγουρα η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη κλήρωση, καθώς απέφυγε όλα τα μεγαθήρια όπως είναι οι Ισπανία, Ολλανδία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία.

Όμιλος «φωτιά» είναι ο 2ος όμιλος με ομάδες όπως οι Ολλανδία, Πορτογαλία και Γερμανία, με την Δανία να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Στον τρίτο όμιλο είναι η κάτοχος του προηγούμενου τίτλου, μαζί με την Ιταλία που είναι και τα φαβορί. Σε ρόλο αουτσάιντερ βρίσκονται οι Κροατία και Ιρλανδία. Στον 4ο όμιλο, η διοργανώτρια Ουκρανία, θα αντιμετωπίσει τις Γαλλία και Αγγλία που είναι από τα φαβορί, μαζί με την Σουηδία που είναι πάντα υπολογίσιμη.

Αναλυτικά οι όμιλοι

1ος

Πολωνία
Ελλάδα
Τσεχία
Ρωσία

2ος

Ολλανδία
Δανία
Πορτογαλία
Γερμανία

3ος

Ισπανία
Ιρλανδία
Ιταλία
Κροατία

4ος

Ουκρανία
Αγγλία
Γαλλία
Σουηδία

2011-12-02

ONSPORTS.GR