lefkada-news

Φωτογραφίες από τους Μύλους

Οι σημερινές φωτογραφίες είναι από τους εγκαταλελειμμένους  Μύλους.

Η μόνη παρέμβαση που θυμόμαστε να  έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι να μπουν μπάρες  στην είσοδο των χωματόδρομων, ώστε να μην μπορούν να τους προσεγγίσουν τροχόσπιτα και κατασκηνώσουν εκεί.  Λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι αστυνόμευσης..

Οι τουρίστες  δε που ασχολούνται με το surf  και το kite surf πρέπει να κουβαλούν τον εξοπλισμό τους,  που δεν είναι και ελαφρύς,  γύρω στα 200μ στην πλάτη τους προκειμένου να εξασκήσουν το άθλημα που διαφημίζουμε σαν νησί και  που μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που τους έφεραν στη Λευκάδα.  Τέτοια εξυπηρέτηση...

Αλλά και οι πολίτες της Λευκάδας με τις μπάρες που υπάρχουν  στερούνται, τουλάχιστον το χειμώνα,  να δουν από το αυτοκίνητο τους το τοπίο και όποιος το προσεγγίζει με τα πόδια, δεν μπορεί να καθίσει πολύ ώρα καθώς κινδυνεύει να ξυλιάσει.


Κάθε μέρα φωτογραφίες από την Λευκάδα

Καθημερινά θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες (χωρίς επεξεργασία) της ίδιας μέρας από τη Λευκάδα, προκειμένου ιδιαίτερα οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας που μένουν εκτός Λευκάδας να βλέπουν εικόνες του αγαπημένου μας νησιού.

 

22:30:42

2015-04-06

>