lefkada-news

Revenger 31

Η εταιρεία Revenger ειδικεύεται στα φουσκωτά σκάφη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις, αισθητική και άνεση. Το 31 θυμίζει περισσότερο μηχανοκίνητο σκάφος, με τις αεροδυναμικές γραμμές του να κάνουν τη διαφορά.

Με μήκος 9,80 μέτρα και πλάτος 2,80μ., προσφέρει στους επιβάτες τη βέλτιστη άνεση στο κατάστρωμα, με τον καναπέ στην πλώρη να μπορεί να φιλοξενήσει έως οκτώ άτομα. Παράλληλα, με οδηγό και συνοδηγό, αλλά και τον επιπλέον καναπέ πίσω, στο σκάφος μπορούν να επιβιβαστούν έως και 14 επιβάτες. Το πιλοτήριο είναι τοποθετημένο στο κέντρο του καταστρώματος και δεξιά, με τα καθίσματα να ρυθμίζονται ηλεκτρικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο κυβερνήτης έχει στη διάθεσή του όλες τις ευκολίες και τα όργανα που απαιτούνται, ενώ ακριβώς μπροστά μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά και τραπέζι με τέντα.

Το Revenger 31 τροφοδοτείται από δύο κινητήρες μέγιστη ισχύος 630 ίππων ή ένα εσωλέμβιο με 480 ίππους. Λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής, των ακριβών υλικών και του πλούσιου εξοπλισμού, η τιμή του κυμαίνεται πάνω από τον μέσο όρο στην κατηγορία, ξεπερνώντας τα 110.000 ευρώ.

zougla.gr

2012-05-17

>