lefkada-news

Οι νέες θέσεις απασχόλησης σε Λευκάδα και Μεγανήσι

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δέκα καινούριες θέσεις εργασίας παρουσιάζει για το διάστημα  17/02 έως 24/02 η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society προερχόμενες από προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Δήμο Μεγανησίου καθώς και προσφορά εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για πωλητές, ταμίες, υπεύθυνους σε χώρους εστίασης, ξενοδοχοϋπαλλήλους, προσωπικό καθαριότητας κ.α.

Ανοιχτές παραμένουν αρκετές θέσεις απασχόλησης σε τουριστικά επαγγέλματα που συνεχώς αυξάνονται καθώς οδεύουμε προς την καλοκαιρινή περίοδο.

Πέντε θέσεις εργασίας για το έργο του Διαύλου

Σε πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού θα προβεί η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού στον Νομό Λευκάδας για το έργο της Διαπλάτυνσης του Διαύλου Λευκάδας. Ζητούνται δύο καταδυόμενοι αρχαιολόγοι με δίπλωμα αυτοδύτου 2 αστέρων, ένας καταδυόμενος αρχιτέκτονας με το ίδιο δίπλωμα αυτοδύτου καθώς και δύο καταδυόμενοι εργατοτεχνίτες. Η σύμβαση εργασίας θα είναι δώδεκα μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Η υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και γίνεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση Αεροπαγίτου και Ερεχθείου 59 Αθήνα σε περίπτωση που δε μπορεί ένας ενδιαφερόμενος να πάει αυτοπροσώπως στα γραφεία. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2109235105. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη στο διαδικτυακό κόμβο της ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του ΥΠ.ΠΟ.Α. (www.yppo.gr)

Δύο θέσεις εποχικού προσωπικού στο Μεγανήσι

Ο Δήμος Μεγανησίου θα προσλάβει με 8μηνη σύμβαση έναν τεχνικό γενικά μεταλλικών κατασκευών και έναν εργάτη απορριμματοφόρων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών γίνεται στο Δήμο Μεγανησίου έως 26 Φεβρουαρίου όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν και τα έντυπα των αιτήσεων τα οποία υπάρχουν και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) καθώς και στο κατά τόπους ΚΕΠ.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

δειτε εδώ τον πίνακα με τις θέσεις εργασίας

2014-02-18

>