lefkada-news

Οι θέσεις εργασίας που συγκέντρωσε η Equal Society

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Drive με έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριότητα τριών χρόνων στο νησί της Λευκάδας ζητά να προσλάβει άμεσα νέα άτομα έως 30 ετών για εξυπηρέτηση πελατών και ανάπτυξη πελατολογίου. Απαραίτητα προσόντα για τους υποψηφίους η άριστη γνώση αγγλικών και η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Η γνώση γερμανικών θα θεωρηθεί πρόσθετο σημαντικό προσόν. Αποστολή βιογραφικών στο info@drive-hellas.gr .

Θέσεις εποχικής απασχόλησης για ξενοδοχοϋπαλλήλους και σερβιτόρους προσφέρονται σε Νυδρί, Βασιλική, Νικιάνα και Λαζαράτα και τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον πίνακα της Δομής. Αρκετοί από τους υπάρχοντες εργοδότες μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν κατασταλάξει στην επιλογή του προσληφθέντος προσωπικού τους ώστε να ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους.

Επίσης, συνεχίζονται μέχρι τις 10 Μαρτίου οι αιτήσεις για πρόσληψη βοηθού βρεφονηπιοκόμου, μάγειρα και καθαρίστριας από τον Δήμο Λευκάδας για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 31/08/2014 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Δείτε εδώ τις νέες θέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr

2014-03-05

 

>