lefkada-news

27 νέες προσλήψεις στην ΔΕΗ – 1 θέση στο κατάστημα πωλήσεων στην Λευκάδα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι επτά (27) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) ανά την επικράτεια.

Για το κατάστημα πωλήσεων στην Λευκάδα θα προσληφθεί 1 άτομο με ειδικότητα ΔΕ Λογιστικού – Διοικητικού (ταμίες) και διάρκεια σύμβασης 8 μηνών.

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά: (1) Προηγούνται οι δημότες του Δήμου της Νήσου Λευκάδας (Α’ βαθμός εντοπιότητας) – (2) Έπονται οι δημότες των άλλων Δήμων του Νομού Λευκάδας (Β’ βαθμός εντοπιότητας) – (3) Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας (Γ’ βαθμός εντοπιότητας.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 30/8/2011 έως και 8/9/2011. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, για την Λευκάδα, στο κάτωθι γραφείο της ΔΕΗ Α.Ε.:

Οδός: 8ης Μεραρχίας και ειδικότερα στην υπηρεσία ΔΠΩΛ/Κατάστημα Πωλήσεων Λευκάδας (αρμόδιος: κα Κάτσενου Ακριβούλα τηλ. 26450 21251)

Δείτε εδώ την προκύρηξη

2011-08-30

>