lefkada-news

Εποχικοί στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε οτι θα προσλάβει εποχικούς υπαλλήλους για τη διενέργεια Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2010-2011.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν ως Τομεάρχες. Μάλιστα υπολογίζεται οτι θα χρησιμοποιηθούν μέχρι 14.000 Τομεάρχες σε όλη τη χώρα.

Η αμοιβή τους υπολογίζεται στα διακόσια ευρώ (€ 200,00) μικτά μηνιαίως (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για όσους εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών). Αναμένεται να απασχοληθούν για τέσσερις περίπου μήνες, μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2011.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (www.statistics.gr/) το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Οι Τομεάρχες δύνανται να είναι ιδιώτες ή δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (πλην της ΕΛ.ΣΤΑΤ., του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) ή υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου ή υπάλληλοι Οργανισμών, και θα απασχοληθούν στις εργασίες διενέργειας των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών, στην περιοχή (Τομέα) που θα τους ανατεθεί από τους κατά τόπους Επόπτες Απογραφής

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE

>