lefkada-news

15 διοικητικές προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης

Με δεκαπέντε νέους διοικητικούς και οικονομικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί το Μουσείο της Ακρόπολης, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τα τμήματα επικοινωνίας, οικονομικής διαχείρισης, διοικητικών υπηρεσιών, το εμπορικό τμήμα καταστημάτων, καθώς και εκείνο των επισκεπτών.

Αναλυτικότερα θα προσληφθούν δύο άτομα στην ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού στο εμπορικό τμήμα και από ένα άτομο στην ίδια ειδικότητα στα τμήματα Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνίας και Προβολής και Επισκεπτών (ένας ΠΕ και 2 ΔΕ Διοικητικού).

Στην ειδικότητα ΔΕ Οικονομικού θα προσληφθούν ένα άτομο για το εμπορικό τμήμα και 3 άτομα για το τμήμα Προμηθειών, ενώ ένας συνεργάτης ΠΕ Οικονομικού θα ενταχθεί στο τμήμα Προμηθειών και 2 στο τμήμα Προϋπολογισμού και Μισθοδοσίας.

Προσόντα
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στο αντικείμενο της θέσης και να έχουν καλή έως πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ΔΕ Οικονομικού θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα ΙΕΚ Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, γνώση χειρισμού Η/Υ και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικού απαιτείται δίπλωμα ΙΕΚ ή πτυχίο Β` κύκλου σπουδών ΤΕΕ, γνώση χειρισμού Η/Υ και πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Ολοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, ενώ προβάδισμα στην τελική επιλογή έχουν οι δημότες του Νομού Αττικής.

Αιτήσεις
H υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γίνεται ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 45, Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-9241043 ή στον διαδικτυακό τόπο του Μουσείου (www.theacropolismuseum.gr).

ethnos.gr

2011-12-29

>