lefkada-news

Αεροδρόμιο Ακτίου: Με αύξηση 5,25% έκλεισε ο Σεπτέμβρης

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Fraport σε αυξητικούς ρυθμούς σε σχέση και σύγκριση με τον περσινό Σεπτέμβριο κινήθηκαν οι δείκτες του αεροδρομίου του Ακτίου, που εξυπηρετεί και την τουριστική κίνηση της Λευκάδας.

Στο σύνολο των αφίξεων, η αύξηση σχεδόν έξι χιλιάδων επιβατών από το εξωτερικό «έδωσε» ένα 5,4% πάνω και συνολικά (επιβάτες εσωτερικού, εξωτερικού) για τον Σεπτέμβριο του 2019, καταγράφηκε μια συνολική αύξηση της τάξης του 5,25 % σε σχέση με πέρυσι!

Δείτε εδώ συνολικά τα στατιστικά των αφιξοαναχωρήσεων από το Άκτιο
 
Δείτε εδώ τα στατιστικά των αφιξοαναχωρήσεων από το Άκτιο ανά χώρα προέλευσης

Η κίνηση τον Σεπτέμβριο στα αεροδρόμια του Ιονίου με το stop της Thomas Cook


Παρά τις τεράστιες επιπτώσεις της κατάρρευσης του Thomas Cook Κεφαλονιά και Ζάκυνθος «άντεξαν» τουριστικά.
Δείτε τα στοιχεία


ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Μειώθηκε η κίνηση Σεπτεμβρίου και από το αεροδρόμιο Άννα Πολάτου στην Κεφαλονιά. Δυο χλιάδες και κάτι αφιξοαναχωρήσεις εξωτερικού λιγότερες, έκαναν τον δείκτη της κίνησης αρνητικό για τον Σεπτέμβριο (- 1,8%) ενώ αθροιστικά για το πρώτο 9μηνο του 2019, η επίδοση παραμένει θετική +1,7%.
 
 
ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Επιβεβαιώνει την κίνησή της σε τουριστικά αναπτυξιακή τροχιά η Ζάκυνθος, σύμφωνα με ατ στατιστικά στοιχεία για την κίνηση από το αεροδρόμιο Δ. Σολωμός. Σημειώθηκε αύξηση και με τις πτήσεις εσωτερικού (+ 11,2%) και με τσάρτερ (+ 1,8%), στέλνοντας τον συνολικό δείκτη Σεπτεμβρίου 2019 στο + 2,1%.

15/10/2019 09.25

>