lefkada-news

Ως τις 20 Δεκεμβρίου η πληρωμή εισφορών στον ΟΓΑ

Παράταση τριών εβδομάδων παίρνουν οι ασφαλισμένοι στον κλάδο κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών τους. Σύμφωνα με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού η νέα προθεσμία εκπνέει στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ δεν θα υπάρξει αναπροσαρμογή των εισφορών. Θα ισχύσουν δηλαδή οι τιμές που ίσχυαν μέχρι τις 30-11-2009.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση (αρ. 1351) του διοικητή του ΟΓΑ, Παν. Πέτρουλα ο Οργανισμός θα δέχεται πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών του κλάδου Κύριας Ασφάλισης και εντός του Δεκεμβρίου 2010, χωρίς αναπροσαρμογή των εισφορών αλλά με τις τιμές που ίσχυαν στις 30-11-2009. Οι πληρωμές, μέσω ΕΛ.ΤΑ, των αυτοτελώς απασχολούμενων αγροτών θα πραγματοποιηθούν με την ειδική ειδοποίηση –αποδείξεις Ταχυπληρωμής, μέχρι και τη Δευτέρα 20-12-2010. Μετά την ημερομηνία αυτή , πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω ΑΤΕ με την προσκόμιση του ειδικού εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 639).

Οι πληρωμές των εργοδοτών- επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΤΕ με την προσκόμιση του εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 640) εντός του μηνός Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους.

 

>